Κόσμος

Βρετανία: Στρατιώτες πιάστηκαν «στα πράσα» να ερωτοτροπούν σε ελικόπτερο Apache

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια απίστευτη υπόθεση, «σκάνδαλο» για τον βρετανικό Στρατό Ξηράς, αποκαλύφθηκε χθες (13.11.2024), με «πρωταγωνιστές» δύο στρατιώτες οι οποίοι πιάστηκαν «στα πράσα» να ερωτοτροπούν μέσα σε ένα επιθετικό ελικόπτερο τύπου Apache.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το 2016, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας το προσωπικό εδάφους πλησίασε το ελικόπτερο Apache που ήταν σταθμευμένο στην βάση για να τοποθετήσει καλύμματα βροχής, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Όσο πλησίαζαν οι τεχνικοί, άκουγαν περίεργους ήχους να βγαίνουν από το κόκπιτ του ελικοπτέρου, ενώ οι έλικες «τραντάζονταν». Το προσωπικό διαπίστωσε ότι μια γυναίκα και ένας άντρας, οι οποίοι υπηρετούσαν σε διαφορετικές μονάδες του βρετανικού στρατού, είχαν «καταλάβει» το ελικόπτερο για «προσωπικές τους στιγμές».

Η αναφορά για το περιστατικό διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες από «τεχνική βλάβη» στο σύστημα της Στρατιωτικής Αεροπορικής Αρχής.

«Έγινε προφανές ότι το πίσω πιλοτήριο ήταν κατειλημμένο από δύο άτομα που είχαν σεξουαλική επαφή. Και οι δύο ήταν γυμνοί από τη μέση και κάτω, το αρσενικό με στολή, το θηλυκό με πολιτική ενδυμασία. Τους διέταξαν να βγουν από το πιλοτήριο και να ντυθούν. Και τα δύο μέρη υπηρετούσαν ως στρατιώτες. Και οι δύο εμφάνισαν συμπτώματα μέθης», περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες στην αναφορά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Νότια Αφρική: Διαρρήκτες βασάνιζαν δύο ηλικιωμένους επί 3 ώρες – Τους έριξαν βραστό νερό, προσπάθησαν να κόψουν τις θηλές της γυναίκας
Ο 67χρονος αρνήθηκε να δώσει τα κλειδιά ενός χρηματοκιβωτίου στους δράστες και εκείνοι ξεκίνησαν να τους βασανίζουν - Απείλησαν να βιάσουν την 68χρονη σύζυγο
Αστυνομία της Νότιας Αφρικής
Επεισόδιο του Αμπντούλ ελ Σαγιέντ με δημοσιογράφο του Sky News – Το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές
Το βρετανικό δίκτυο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του ελ Σαγιέντ ότι ο δημοσιογράφος «κυνηγούσε» τον πολιτικό ή ότι έχει μόνο πέντε θεατές στις ΗΠΑ
Ο νεοεκλεγείς Αμερικανός γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Abdul El-Sayed
17
Ο Τραμπ παραδέχεται ότι έχασε στις ενδιάμεσες εκλογές λόγω του πολέμου με το Ιράν που «οδήγησε σε μια μικρή αύξηση στην τιμή της βενζίνης»
Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις εξελίξεις στους δημοσιογράφους - Απάντησε αρνητικά στο αν σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Χέγκσεθ
AP Photo
52