Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βρετανία: Βίντεο με μέλη της βασιλικής φρουράς να λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλο σε παρέλαση

Βρετανία: Βίντεο με μέλη της βασιλικής φρουράς να λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλο σε παρέλαση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το Σάββατο (9.6.2023) ένα βίντεο από τη στρατιωτική παρέλαση στη Βρετανία, όπου εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών τουλάχιστον τρία μέλη της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν.

Στο βίντεο φαίνονται αρχικά τα μέλη της μπάντας της φρουράς με την επίσημη ενδυμασία τους να παίζουν μουσική. Εκεί φαίνεται ένας στρατιώτης πεσμένος στο έδαφος με το τρομπόνι ακόμα στα χέρια. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς από τους συναδέλφους του δεν προσπαθεί να τον βοηθήσει και όλοι συνεχίζουν να παίζουν για να μην χαλάσουν την παρέλαση της Βρετανίας.

Την ώρα που καταφτάνει το φορείο, ο ίδιος καταφέρνει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ωστόσο, πίσω από την μπάντα διακρίνονται άνδρες να μεταφέρουν με φορείο άλλον στρατιώτη που είχε λιποθυμήσει λίγο πριν.

Σε άλλο πλάνο φαίνεται πως τουλάχιστον ακόμα ένα στρατιώτης δεν άντεξε τον συνδυασμό των 30 βαθμών Κελσίου με τα βαριά ρούχα και λιποθύμησε….

Όπως αναφέρει το SkyNews οι στρατιώτες συμμετείχαν στην «Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη» στο Horse Guards Parade στο κεντρικό Λονδίνο.

Στη διάρκεια της «Επιθεώρησης του Συνταγματάρχη», σύμφωνα με πληροφορίες, παρέλασαν περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες και 200 άλογα από τη Μεραρχία Οικιακής Φρουράς των Ουαλών, Ιρλανδών, Σκωτσέζων, Γρεναδιέρων και της Φρουράς Coldstream για επιθεώρηση από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Γουίλιαμ έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Ανασκόπηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί (χθες) μέσα στη ζέστη. Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά. Σας ευχαριστώ. W» (Γουίλιαμ).

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις