Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βρυξέλλες: Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην “φωλιά” των μακελάρηδων – Εξουδετέρωση υπόπτου on camera

Βρυξέλλες: Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην “φωλιά” των μακελάρηδων – Εξουδετέρωση υπόπτου on camera

– Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έγινε σε προάστιο των Βρυξελλών, το Schaerbeek
– Πυροβόλησαν ύποπτο σε στάση λεωφορείου – Ελέγχθηκε με ειδικό ρομποτάκι και στην συνέχεια συνελήφθη
– Έχει αποκλειστεί όλη η περιοχή και όποιο μέσο μεταφοράς περνούσε από εκεί εκκενώθηκε
– Όπως μεταδίδεται η επιχείρηση έχει σχέση με την επίθεση που σχεδιαζόταν στο Παρίσι
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Σημαντική αντιτρομοκρατική επιχείρηση έγινε στην περιοχή Schaerbeek των Βρυξελλών. Οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν σε σπίτι στο Schaerbeek και ακούστηκε και έκρηξη, σύμφωνα με το πρακτορείο Belga. Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι RTBF μετέδωσε πως εξουδετερώθηκε ένας άντρας. Όλα έγιναν κοντά στην πλατεία Μέισερ. Όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και υπάρχουν παντού άνδρες της αντιτρομοκρατικής και του στρατού. Σύμφωνα με το VTM, βρέθηκε ένας σάκος με εκρηκτικά και ο άνδρας που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν εξουδετερώθηκε όταν τον πυροβόλησαν στο πόδι. Ο άνδρας ελέγχθηκε πρώτα από ειδικό ρομποτάκι της αστυνομίας και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάνω του εκρηκτικά συνελήφθη και του έβαλαν μια μαύρη κορδέλα στα μάτια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τραυματίσθηκε ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4. Όλες οι εκρήξεις που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης ήταν ελεγχόμενες εκρήξεις από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  


Schaerbeek exclusivité Sudpresse από sudpresse


Exclusive Schaerbeek 2 από sudpresse

 

«Δεν έχετε ιδέα τι γίνεται εδώ», είπε αστυνομικός στους δημοσιογράφους του RTBF και τους ζήτησε να φύγουν από την περιοχή.

 

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η γερμανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που θεωρούνται ότι συνδέονται με τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν την Τρίτη στις Βρυξέλλες και στοίχισαν τη ζωή σε 31 ανθρώπους, ανέφερε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, ένας από τους άντρες, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη κοντά στη Φραγκφούρτη, έλαβε δύο μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου πριν από τις επιθέσεις, στα οποία αναφέρεται το όνομα του Χαλίντ Ελ Μπακράουι, του ανθρώπου που, σύμφωνα με την βελγική αστυνομία, ανατινάχτηκε στο μετρό των Βρυξελλών.
Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του Spiegel.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε