Κόσμος

Βρυξέλλες: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κοντά σε εμπορικό κέντρο

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς το πρωί της Πέμπτης (05.06.2025) το πρωί στην περιοχή Anderlecht των Βρυξελλών.

Το 49χρονο θύμα πυροβολήθηκε στο στήθος κοντά στο εμπορικό κέντρο Westland γύρω στις 9 το πρωί, σύμφωνα με την εφημερίδα Brussels Times, η οποία επικαλείται την Εισαγγελία των Βρυξελλών. Οι συνθήκες του πυροβολισμού παραμένουν ασαφείς και δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτοι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι στιγμής, φέτος έχουν αναφερθεί περισσότερες από δώδεκα πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο θανάτους. Αυτό έρχεται μετά από ένα έτος κατά το οποίο 92 πυροβολισμοί στοίχισαν τη ζωή σε εννέα άτομα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 2
Βίντεο με Ισραηλινούς πιλότους που επιχειρούν πάνω το Ιράν – Ο στόχος τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion»
Οι Ισραηλινοί πιλότοι, τις πρώτες 24 ώρες της επιχείρησης «Rising Lion» ο στόχος ήταν ένας: Η αεροπορική υπεροχή πάνω από το Ιράν, εξουδετερώνοντας τα ιρανικά συστήματα αεράμυνας
Καπνός υψώνεται από φωτιά, καθώς συνεχίζεται ο αεροπορικός πόλεμος Ισραήλ-Ιράν, στην Τεχεράνη