Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρυξέλλες: Φεύγουν άρον – άρον! Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Χιλιάδες είναι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του Βελγίου που έχουν κατακλύσει κεντρικούς σταθμούς τραίνου στις Βρυξέλλες, επιθυμώντας να εγκαταλείψουν την πόλη τους! Οι ουρές είναι τεράστιες, ενδεικτικές του φόβου που κυριαρχεί μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κόστιζαν τη ζωή τουλάχιστον 34 ανθρώπων.

Για μία ακόμη φορά η Γηραιά Ήπειρος γίνεται στόχος των τζιχαντιστών. Οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανέλαβαν και επίσημα την ευθύνη για τα σημερινά τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες.

Χτυπήματα που έρχονται μόλις πέντε μήνες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, που επίσης είχαν σχεδιαστεί και εκτελεστεί με απόλυτο συγχρονισμό από τους τζιχαντιστές.

Ο φόβος κυριαρχεί στις Βρυξέλλες, με την πρωτεύουσα του Βελγίου να θυμίζει νεκρή πόλη. Κι ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου, οι κάτοικοι των Βρυξελλών εγκαταλείπουν την πόλη κακήν κακώς!

Οι φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters είναι ενδεικτικές. Χιλιάδες πολίτες σχηματίζουν ουρές σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς προκειμένου να φύγουν!

Δείτε τις

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε