Κόσμος

Βρυξέλλες: Νεκρός αστυνομικός μετά από επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ»

Συναγερμός στο Βέλγιο μετά από επίθεση με μαχαίρι στις Βρυξέλλες με έναν αστυνομικό νεκρό και άλλον ένα τραυματία.

Η επίθεση έγινε κοντά στον βόρειο σιδηροδρομικό σταθμό στις Βρυξέλλες και οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με τον δράστη να φωνάζει «Αλαχού Ακμπάρ».

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο δράστης της επίθεσης έχει σκοτωθεί και αυτός ενώ άγνωστο είναι το κίνητρο του φονικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κατάθεση του πατέρα του 14χρονου δράστη του μακελειού στην Τουρκία: «Δικά μου τα όπλα, τα πήρε από το σπίτι» - Λίγες ημέρες πριν τον πήγε σε σκοπευτήριο της Αστυνομίας
Ο Ουγκούρ Μερσινλί περιγράφει τον γιο του ως ιδιαίτερα έξυπνο αλλά εσωστρεφή και απομονωμένο, σημειώνοντας ότι περνούσε πολλές ώρες στο διαδίκτυο και σε βιντεοπαιχνίδια - Έβλεπε ψυχολόγο
Ο Ουγκούρ Μερσινλί με τον γιο του Αράς
Ο Ζορντάν Μπαρντελά παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Καρολίνα: «Είμαι ευτυχισμένος, δεν κρυβόμαστε πλέον»
Καλεσμένος στην εκπομπή του France 2, ο ακροδεξιός πολιτικός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του - «Δύσκολο να διατηρήσει κανείς την ιδιωτική του ζωή όταν ασκεί πολιτική στο επίπεδο που βρίσκομαι εγώ»
Ο Ζορντάν Μπαρντελά