Κόσμος

Βρυξέλλες: Βούτυρο στο ψωμί του Τραμπ! “Θα έκλεινα τα σύνορά μας”!

Οι ΗΠΑ και οι δυτικές χώρες θα πρέπει να ενισχύσουν τον αγώνα τους κατά των ισλαμιστών μαχητών, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, αντιδρώντας στις επιθέσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο αεροδρόμιο και έναν σταθμό του μετρό των Βρυξελλών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θα έκλεινα τα σύνορά μας”, δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News. “Είμαστε χαλαροί και είμαστε ανόητοι”, πρόσθεσε ο Τραμπ, ο οποίος προηγείται στην κούρσα των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα.

Ο επίσης υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Τζον Κέισικ δήλωσε αντιδρώντας στις επιθέσεις στις Βρυξέλλες ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πρέπει να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για να βελτιώσουν τη συμμαχία τους και να συνεργαστούν για να σταματήσουν τις τρομοκρατικές ενέργειες.

“Εμείς και οι σύμμαχοί μας πρέπει να αφιερωθούμε εκ νέου σε αυτές τις αξίες της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, σημειώνει ο Κέισικ σε μήνυμά του στο Twitter.

“Πρέπει επίσης να υπερδιπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας μαζί με τους συμμάχους μας για να εντοπίσουμε, να ξεριζώσουμε και να καταστρέψουμε τους δράστες αυτών των κακόβουλων ενεργειών”, υπογραμμίζει επίσης, χαρακτηρίζοντας τις σημερινές επιθέσεις “αρρωστημένες”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπιλ Γκέιτς καταθέτει στο Κογκρέσο για τον Τζέφρι Επστάιν: Ελπίζω να βρουν δικαίωση τα θύματα
Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δεν έχει κατηγορηθεί για οποιαδήποτε παράνομη πράξη που να σχετίζεται με τον Επστάιν, ωστόσο, διατηρούσε επαγγελματική σχέση και τον είχε συναντήσει επανειλημμένα μεταξύ 2011 και 2014
Μπιλ Γκέιτς
Υπόθεση Lyhanna: Σοκαριστική αποκάλυψη – Ο πατέρας του Ζερόμ Μπαρελά είχε κατηγορηθεί για βιασμό από εγγονή του το 2013
Η 26χρονη σήμερα κοπέλα είχε καταγγείλει τότε πολλαπλά περιστατικά που φέρεται να έλαβαν χώρα όταν η ίδια ήταν μεταξύ 10 και 13 ετών, στο σπίτι του παππού της - Στο αρχείο η υπόθεση
Οργή στη Γαλλία για την δολοφονία της 11χρονης Lyhanna
«Πόλεμος» Ερντογάν – Νετανιάχου και στη μέση η Κύπρος: Εάν απειληθούν τα δικαιώματα  της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η απάντηση μας θα είναι πολύ σαφής και πολύ σκληρή
Νετανιάχου: «Ο αντισημίτης τύραννος Ερντογάν, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κηρύγματα περί ηθικής στο κράτος του Ισραήλ»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 7