Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Λιούις Χάμιλτον: Χλεύασε τον ανιψιό του – Συγγνώμη μετά την κατακραυγή [vid]

Λιούις Χάμιλτον

Στο στόχαστρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο οδηγός της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον. Κορόιδεψε τον ανιψιό του επειδή φορούσε φόρεμα πριγκίπισσας.

Ο οδηγός της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων με την οικογένειά του. Ένα από τα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram προκάλεσε την οργή πολλών θαυμαστών του.

“Είμαι τόσο λυπημένος τώρα… κοιτάξτε τον ανιψιό μου” ήταν τα πρώτα λόγια που έλεγε στο βίντεο που διέγραψε αργότερα από τον λογαριασμό του.

Το μήνυμα του Λιούις Χάμιλτον

Στη συνέχεια ο Λιούις Χάμιλτον έστρεψε την κάμερα στον ανιψιό του που φορούσε ένα φόρεμα πριγκίπισσας και κρατούσε ένα ραβδάκι. “Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Είναι αυτό που ζήτησες για τα Χριστούγεννα; Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φοράνε χριστουγεννιάτικα φορέματα!” συνέχισε ο Λιούις Χάμιλτον.

Το μήνυμά του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον οδηγό της Formula 1 να το διαγράφει από τον λογαριασμό του στο Instagram. Τα σχόλια ωστόσο δεν έχουν σταματήσει σε βάρος του για το γεγονός πως χλεύασε την επιλογή του ανιψιού του. “Το παιδί φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένο. Άφησέ το να απολαύσει τη μικρή του ζωή χωρίς να του επιβληθούν κοινωνικά στερεότυπα”.

Συγγνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον μετά την κατακραυγή

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Λιούις Χάμιλτον ζήτησε συγγνώμη επειδή επέκρινε τον ανιψιό του που είχε μεταμφιεστεί τα Χριστούγεννα σε πριγκίπισσα, εκφράζοντας τη λύπη του για την “εσφαλμένη κρίση” του και την ενόχλησή του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 για τέσσερις φορές είχε μοιραστεί με τους 5,7 εκατομμύρια θαυμαστές του στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ο ανιψιός του φοράει ένα φόρεμα πριγκίπισσας σε ροζ και μωβ χρώμα και κουνάει ένα μαγικό ραβδάκι με μια χνουδωτή καρδούλα.

“Είμαι τόσο λυπημένος αυτήν τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου”, λέει στο βίντεο προτού στρέψει την κάμερα προς τον ανιψιό του.

Μετά ρωτάει το παιδί: “Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό ζήτησες για τα Χριστούγεννα;” και όταν ο ανιψιός του του απαντάει “ναι”, ο Χάμιλτον τον κατσαδιάζει: “Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας”, ενώ το αγόρι καλύπτει τα αυτιά του με τα χέρια του.

Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις από τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ο 32χρονος Χάμιλτον υποχώρησε.

“Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι αυτά που είπα ήταν ανάρμοστα, γι’αυτό και τα έσβησα. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω κακό ούτε να πληγώσω κανέναν. Μου αρέσει που ο ανιψιός μου αισθάνεται ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει”, έγραψε στη συνέχεια ο Χάμιλτον στον λογαριασμό του στο Twitter.

“Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την συμπεριφορά μου”, υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι “είναι πραγματικά απαράδεκτο” να περιθωριοποιείται κάποιος ή να κρίνεται βάσει στερεοτύπων.

“Πάντα υποστήριζα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τη ζωή του ακριβώς όπως τη θέλει και ελπίζω να συγχωρεθώ γι’αυτήν την εσφαλμένη κρίση μου”, καταλήγει.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις