Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαμός! Ο Θερού βρήκε ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ στην Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Άνιστον, γίνεται γνωστό πως ο Τζάστιν Θερού είχε βρει ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ.

Ο Τζάστιν Θερού έγινε έξαλλος με το γεγονός πως η Τζένιφερ Άνιστον είχε κρατήσει ερωτικά ραβασάκια που της είχε γράψει ο Μπραντ Πιτ πριν από μια δεκαετία.

Ο Τζάστιν Θερού, όπως αποκαλύπτει το UsWeekly, σκόνταψε πάνω σε παλιά post-it που είχε γράψει στη γυναίκα του ο Μπραντ Πιτ. “Ήσουν πολύ όμορφη απόψη” και “μου λείπες ήδη” ήταν τα μηνύματα που έκαναν εκτός εαυτού τον Θερού.

Η επίδραση που είχαν αυτά τα μηνύματα στον Τζάστιν Θερού ήταν εμφανής σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο UsWeekly. “Η Τζένιφερ Άνιστον προσπάθησε να τον διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν τίποτα αλλά ο Τζάστιν δεν ήταν ενθουσιασμένος με αυτό. Είχε στιγμές ανασφάλειας”.

Τζένιφερ Άνιστον Μπράντ Πιτ

Η Άνιστον πάλευε μετά το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

“Η Τζένιφερ πάλευε με την αντίληψη ότι είναι η αξιολύπητη γυναίκα μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του για να παντρευτεί τον Τζάστιν Θερού”.

Μετά την ανακοίνωση χωρισμού τους, οι θαυμαστές της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ θέλουν να τους ξαναδούν μαζί μετά και τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί το 2016.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις