Κόσμος

Χαμός σε πτήση όταν μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να φιλήσει τον λαιμό αεροσυνοδού

Συνελήφθη Βρετανός σε πτήση προς τη Μαγιόρκα που προσπάθησε να φιλήσει έναν αεροσυνοδό στον λαιμό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ταραχή επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair από το Λονδίνο προς την Ισπανία, όταν ένας Βρετανός τουρίστας, υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, προσπάθησε να φιλήσει τον λαιμό αεροσυνοδού.

Ο μεθυσμένος 30χρονος Βρετανός άρχισε να δημιουργεί προβλήματα μέσα στο αεροπλάνο την ώρα της πτήσης και, σύμφωνα με τις καταγγελίες, άρχισε να φλερτάρει επίμονα με την αεροσυνοδό.

Η αστυνομία επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όταν μέλος του πληρώματος αποφάσισε τελικά να καταθέσει επίσημη καταγγελία σε βάρος του επιβάτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης δεν έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο λάθος – Η Τουρκία έχει δικαίωμα να αγοράσει F35, εύχομαι η Αμερική να κρατήσει το λόγο της
«Με τον κύριο Μητσοτάκη, τα προβλήματα του Αιγαίου, είναι ένα θέμα που συμφωνούμε ότι θέλουμε να επιλύσουμε. Η επίλυση τέτοιων ζητημάτων είναι πρωτίστως θέμα ηγετών. Πράγμα για το οποίο συμφωνεί και ο ίδιος»
Μητσοτάκης και Ερντογάν
41