Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Χάος στο στούντιο! Πιτσιρίκα διέκοψε τη συνέντευξη της μητέρας της [vid]

Χάος στο στούντιο! Πιτσιρίκα διέκοψε τη συνέντευξη της μητέρας της [vid]

Απίστευτη αναστάτωση προκλήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Alastair Stewart την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη.

Ενώ μιλούσε με τη Lucy Wronka για τις αλλεργίες στο γάλα, μπήκε στο στούντιο και σκαρφάλωσε στο desk η κορούλα της. Η μικρή Iris Wonka έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο ITV News με τον μεγαλύτερο αδερφό της George και τη μητέρα τους Lucy.

Η οικογένεια βρισκόταν στο πλατό για θέμα σχετικά με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις δοκιμές για τις αλλεργίες στο γάλα. Ξαφνικά η Iris κουράστηκε να περιμένει και αποφάσισε να αναλάβει δράση για να βρεθεί κοντά στη μαμά της.

Η πιτσιρίκα μπήκε στο στούντιο και άρχισε να σκαρφαλώνει στο desk, με τον Alastair Stewart να παρακολουθεί αμήχανα. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η μικρή Iris “θα κάνει ό,τι θέλει για τα επόμενα λεπτά”. Μιλώντας αργότερα στην Dailymail, η Lucy περιέγραψε την κορούλα της ως ένα πολύ ανεξάρτητο παιδί που κάνει ακριβώς αυτό που θέλει να κάνει.

Χαμός στα social media για την πιτσιρίκα

Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά με πολλούς να συγχαίρουν για τη στάση τους τον παρουσιαστή και τη μητέρα που διατήρησαν την ψυχραιμία τους. “Ήταν η ώρα που συνήθως κοιμάται και η Iris ήταν ανήσυχη. Ήταν μια πολύ συναρπαστική μέρα και είχαμε ήδη κάνει μια προηχογραφημένη συνέντευξη με το Channel 5”.

Ενώ αρχικά την είχε στην αγκαλιά της, η κόρη της άρχισε να γκρινιάζει και αποφάσισε να την αφήσει. “Θα μπορούσα είτε να την αφήσω είτε να την αφήσω να κλαίει και να φωνάζει. Βρισκόταν σε ένα green screen room με πολλές τηλεοπτικές κάμερες να βρίσκονται πάνω της. Ήταν πολύ συναρπαστικό. Ο Alistair συμπεριφέρθηκε απολύτως επαγγελματικά. Είναι ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος”.

Ο πολιτικός ανταποκριτής του ITV News Paul Brand επαίνεσε τον συνάδελφό του στο Twitter. “Ανέλαβε η πιτσιρίκα! Οι καλύτερες μεσημεριανές ειδήσεις”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό θυμίζει τη συνέντευξη του εμπειρογνώμονα σε θέματα Νότιας Κορέας Robert Kelly. Τότε που τα δύο μικρά του παιδιά έκαναν εισβολή στο δωμάτιο που παραχωρούσε συνέντευξη. H γυναίκα του προσπάθησε να τα απομακρύνει με κάθε τρόπο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις