Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χαπάκια έκσταση σε σχήμα… Τραμπ [pics]

Τραμπ έκσταση

Να εμπνέει ο πρόεδρος, αλλά τόσο που να δημιουργούνται χαπάκια έκσταση με την εικόνα του; Ο Ντόναλντ Τραμπ το “κατάφερε” και αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται χάπια του ναρκωτικού έκσταση με το σχήμα του προσώπου του Ντόναλντ Τραμπ. Είχε συμβεί και στη Γερμανία, τον Αύγουστο του 2017. Τώρα, τα χαπάκια βρέθηκαν στις ΗΠΑ και κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Ιντιάνα.

Οι αστυνομικοί στην Ιντιάνα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση εντόπισαν και κατάσχεσαν μικρά δισκία, πορτοκαλί χρώματος (άλλο τρολάρισμα κι αυτό) κομμένα σε σχήμα παρόμοιο με εκείνο του κεφαλιού του προέδρου των ΗΠΑ. Στο πίσω μέρος τους έχουν κι ένα “μήνυμα”: Great Again γράφουν. Κατά το (προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ) Make America Great Again.

Τα χάπια εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών στην Ιντιάνα. 129 άνθρωποι συνελήφθησαν κατά την ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας.

Η πρώτη φορά που εντοπίστηκαν ήταν στη Γερμανία, τον Αύγουστο του 2017. Τότε, είχαν κατασχεθεί περίπου 5.000 δισκία. Τώρα, όμως, εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ.

“Τριπάκι”… Τραμπ και το Twitter γλεντάει

Οι φωτογραφίες των δισκίων έκσταση δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία της Ιντιάνας. Και φυσικά προκάλεσαν άφθονες αντιδράσεις στα social media.

«Σου υπόσχονται τη νιρβάνα, αλλά καταλήγεις να έχεις κατάθλιψη και άδειες τσέπες», σχολίασε κάποιος μέσω Twitter. Ένας δεύτερος προειδοποίησε τους επίδοξους αγοραστές να μείνουν μακριά από αυτά τα χάπια: περιέχουν «ψέματα και μίσος. Άσχημο τριπ, φιλαράκι».

Αρκετοί διακινητές του συγκεκριμένου ναρκωτικού επιλέγουν συχνά πρωτότυπα σχήματα και χρώματα για να προσελκύουν την προσοχή των χρηστών και να εξασφαλίσουν ότι θα τους είναι πιστοί.

Περίπου 5.000 δισκία έκστασης με το σχήμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ είχαν ήδη κατασχεθεί στη Γερμανία τον Αύγουστο του 2017.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις