Σάββατο, 1 Ιουν.
29oC Αθήνα

Χάρι και Μέγκαν σχεδιάζουν νέες «βασιλικές περιοδείες» μετά τη Νιγηρία

Χάρι και Μέγκαν σχεδιάζουν νέες «βασιλικές περιοδείες» μετά τη Νιγηρία
Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν ήδη σχέδια για περισσότερες περιοδείες «βασιλικού τύπου» μετά το επιτυχημένο τριήμερο ταξίδι τους στη Νιγηρία.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως γλυκάθηκαν από την περιοδεία τους στη Νιγηρία για την προώθηση των Αγώνων Invictus και τον εορτασμό της 10ης επετείου τους και ετοιμάζονται για τα επόμενα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο και μάλιστα για τη φετινή χρονιά. 

Το ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των δύο παιδιών του στην πατρίδα της Μέγκαν στις ΗΠΑ, φαίνεται πως αλλάζει ρότα.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στη Mirror:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν προγραμματίσει άλλα ταξίδια για το υπόλοιπο του έτους. Ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σίγουρα πιθανό να επιστρέψουν στην Αφρική για περισσότερες περιοδείες μετά το ταξίδι στη Νιγηρία».

«Ο Κάρολος λέγεται ότι είναι πιο θυμωμένος από ποτέ»

Το ταξίδι του «βασιλικού στιλ» στη Νιγηρία που έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παρόλο που σταμάτησαν να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 έχει φέρει οργή στο Μπάκιγχαμ. Βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι «εντελώς έξαλλοι» και ψάχνουν τρόπους να τους βάλουν φρένο.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Ειδικά για τον βασιλιά Κάρολο έχει γίνει Νο 1 προτεριαότητα, το να βρει έναν τρόπο να σταματήσει τυχόν μελλοντικά ταξίδια του Χάρι και της Μέγκαν σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας. 

Ο συγγραφέας και εμπειρογνώμονας της βασιλικής οικογένειας Τομ Κουίν είπε στη Daily Mirror ότι το ταξίδι του ζευγαριού «επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους».

«Όλα όσα θα περίμενες από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί, οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και ανάπηρους», είπε. «Ο Κάρολος λέγεται ότι είναι πιο θυμωμένος από ό,τι τον έχει δει κανείς ποτέ».

«Για τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ, είναι σαν να λένε η Μέγκαν και ο Χάρι: “Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλικά μέλη, θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους όποτε και όπου θέλουμε”», συνέχισε.

Το ζευγάρι προσκλήθηκε στη Νιγηρία από τον αρχηγό του επιτελείου άμυνας της δυτικοαφρικανικής χώρας, τον υψηλότερο στρατιωτικό αξιωματούχο της.

Πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας του Ηνωμένου Βασιλείου είπαν στην Daily Mail ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «επισκέπτονταν τη Νιγηρία «ως ιδιώτες» και ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν συμμετείχε στη «διοργάνωση ή διευκόλυνση» των δραστηριοτήτων τους.

Ωστόσο, είχε όλα τα σημάδια μιας παραδοσιακής βασιλικής περιοδείας…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις