Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χάρι – Meghan Markle: Η Ελισάβετ είπε και επίσημα το ναι στον γάμο! Το καψόνι σε Κέιτ και Γουίλιαμ

Meghan Markle

Μπορεί για τα μάτια της Meghan Markle να έχουν παραβιαστεί πρωτόκολλα που “λούστηκε” η Κέιτ Μίντλετον, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ είπε πλέον και τυπικά το ναι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε και επίσημα την ευλογία της για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle τον Μάιο. Στην επίσημη μάλιστα επιστολή που έστειλε στο Privy Council περιγράφει τον πρίγκιπα Χάρι ως τον πιο αγαπημένο της εγγονό.

Ο γάμος της χρονιάς για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle έχει οριστεί για τις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Αυτό που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα, ήταν να δώσει η 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και επίσημα τη συγκατάθεσή της για τον γάμο τους. Και αυτό μόνο στους τύπους, γιατί κατά τα άλλα μόνο ευνοημένη σε σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον έχει υπάρξει η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Το καψόνι σε Κέιτ και Γουίλιαμ

Ακολούθησε ουσιαστικά το βασιλικό πρωτόκολλο που ορίζει ότι η βασίλισσα πρέπει να εγκρίνει τους γάμους των 6 πρώτων διαδόχων του θρόνου.

“Δηλώνω τη συγκατάθεσή μου για τον γάμο του πιο αγαπημένου μου εγγονού πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle” γράφει στην επιστολή η βασίλισσα Ελισάβετ.

βασίλισσα Ελισάβετ

Αντίστοιχη επιστολή είχε στείλει και πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Αν και τότε περίμενε μέχρι και μια εβδομάδα πριν από τον γάμο τους για να τη στείλει. Σαν να τους έκανε καψόνι μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που δεν ενέκρινε τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle, τότε οι απόγονοί του δεν θα είχαν ποτέ δικαίωμα στον θρόνο.

Πηγή: Express

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις