Κόσμος

Χάρισον Φορντ: Επιστρέφει ως Indiana Jones στα 78 του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι κι αν είναι 78 πατημένα, ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει για ακόμα μια περιπέτεια του Indiana Jones

Ο διάσημος ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη μια ταινία παίζοντας τον θρυλικό αρχαιολόγο. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο James Mangold. Θα είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς.

Την ανακοίνωση έκανε η Disney με εικονική παρουσίαση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σε αυτή την παρουσίαση έγινε επίσης γνωστό ότι θα δούμε το Star Wars σε σειρά και επίσης ταινίες με ήρωες της Marvel.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2022.

https://youtu.be/AJcx2Og81IM

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόωρες εκλογές στη Βρετανία θα προκηρύξει αν γίνει πρωθυπουργός, ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ
Ο δήμαρχος θα πρέπει πάντως να κερδίσει τις τοπικές βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια του Μέικερσφιλντ, για να διεκδικήσει στη συνέχεια την ηγεσία του κόμματος
REUTERS
Καλλιτέχνες έριξαν «άκυρο» στον Τραμπ για τις επετειακές συναυλίες κι εκείνος αποφάσισε να εμφανιστεί... ο ίδιος - «Προσελκύω μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
Την Παρασκευή, ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman του ροκ συγκροτήματος Poison, ήταν ο πέμπτος καλλιτέχνης που απέσυρε τη συμμετοχή του από τις συναυλίες «Freedom 250»
REUTERS