Κόσμος

Χαροπαλεύει ο Μοχάμεντ Άλι – Δεν ανταποκρινόταν μετά από 24 ώρες ύπνου

Μία εβδομάδα μετά το εξιτήριο που πήρε μετά από μακρά παραμονή στο νοσοκομείο, ο Μοχάμεντ Άλι εισήχθη και πάλι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι καλεσμένοι στο σπίτι του στην Αριζόνα κάλεσαν για πρώτες βοήθειες τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

“Δεν ανταποκρινόταν. Πήγε για ύπνο το βράδυ της Τρίτης αλλά δεν ξύπνησε το απόγευμα ή το βράδυ της επόμενης μέρας. Κοιμόταν για 24 ώρες”, σημείωσε πηγή κοντά στην οικογένεια.

“Νόμιζαν ότι ίσως είναι πολύ εξαντλημένος”, σημείωσε για τον θρύλο του μποξ που πάσχει από Πάρκινσον.

Μία ημέρα πριν από τα 73α γενέθλιά του το Σάββατο, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Scottsdale.


“Του κάνουν εξετάσεις και μπορεί τα αποτελέσματα να μη βγουν σήμερα. Για τώρα αναπαύεται και περιβάλλεται από αγαπημένα του πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων της κόρης του Hana και της συζύγου του Lonnie.

Ο Μοχάμεντ Άλι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από τα Χριστούγεννα με πνευμονία και αργότερα σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Πηγή: Radaronline

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος