Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαροπαλεύει 19χρονος! Τον δάγκωσε θανατηφόρο φίδι που είχε για κατοικίδιο

Χαροπαλεύει 19χρονος! Τον δάγκωσε θανατηφόρο φίδι που είχε για κατοικίδιο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος Nathan Chetcuti. Τον δάγκωσε ένα από τα πιο θανατηφόρα φίδια στον κόσμο που είχε για κατοικίδιο.

Ο νεαρός συλλέκτης φιδιών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το δάγκωμα του θανατηφόρου φιδιού. Ο Nathan Chetcuti έβαζε το εξαιρετικά θανατηφόρο φίδι στον χώρο που το κρατούσε όταν του επιτέθηκε στο σπίτι του στο Brisbane.

Οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του 19χρονου που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. Τα “inland taipans” που είναι γνωστά και ως άγρια φίδια θεωρούνται ότι έχουν το πιο ισχυρό δηλητήριο από οποιοδήποτε άλλο χερσαίο φίδι στον κόσμο.

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Το δηλητήριό τους μπορεί να σκοτώσει ενήλικα σε λιγότερο από 45 λεπτά. Ο 19χρονος είχε δεκάδες φίδια και σαύρες σπίτι του και πολλές φορές ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα μάλιστα από τα ζώα που είχε για κατοικίδια ήταν δηλητηριώδη.

Πιστεύεται ότι ήταν παρών τη στιγμή που του επιτέθηκε το φίδι ο πατέρας του 19χρονου που κάλεσε αμέσως βοήθεια. Η άμεση αντίδρασή του μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τον γιο του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις