Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος μετά την καταδίκη του για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Χάρβεϊ Γουάινστιν
photo Reuters

Ο άλλοτε ισχυρός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν βρίσκεται στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν και λαμβάνει ιατρική φροντίδα για πόνους στο στήθος.

Αυτό έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο του Χάρβεϊ Γουάινστιν, μια ημέρα μετά από την καταδίκη του από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Ο Τζούντα Ενγκελμάγερ, ο εκπρόσωπος του Χάρβεϊ Γουάινστιν, δήλωσε χθες ότι ο πελάτης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, το οποίο διαθέτει μονάδα νοσηλείας για φυλακισμένους, αφού οδηγήθηκε εκτός του δικαστηρίου με χειροπέδες.

Click4more: Ένοχος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση ο Χάρβεϊ Γουάινστιν! Για ποιες κατηγορίες αθωώθηκε

Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα για «προληπτικούς λόγους», όπου αναμένεται να τον επισκεφθούν αργότερα σήμερα οι συνήγοροί του, είπε ο Ενγκελμάγερ.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας χθες, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του Χάρβεϊ Γουάινστιν, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του: «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση. Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως 4 χρόνια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις