Πέμπτη, 16 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χειμάρρα: Αισιοδοξία για νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις εκλογές – Σε απόσταση αναπνοής από τον νυν δήμαρχο

Χειμάρρα: Αισιοδοξία για νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις εκλογές – Σε απόσταση αναπνοής από τον νυν δήμαρχο

Ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης είναι πολύ πιθανό να νικήσει στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή (15.05.2023) στη Χειμάρρα

Νωρίτερα σήμερα, ο νυν δήμαρχος Χειμάρρας προηγούταν με λίγες εκατοντάδες ψήφους του Έλληνα υποψηφίου, ωστόσο, αυτό έχει ανατραπεί, με τον κ. Μπελέρη να είναι πλέον μπροστά με 24 ψήφους και να αγγίζει τη νίκη στις εκλογές. 

Ομογενείς μας, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από εκλογικά κέντρα, πανηγυρίζουν για αυτή την «προσπέραση», που μπορεί να δώσει τη νίκη στον Φρέντι Μπελέρη. 

Η καταμέτρηση των ψήφων έχει ολοκληρωθεί στα 35 από τα 36 εκλογικά κέντρα της Χειμάρρας. Μόνο αυτό στο Κουντέσι απομένει, με την αγωνία να κορυφώνεται. 

Το πρωί υπήρχαν καταγγελίες για μπλοκάρισμα της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων σε εκλογικά κέντρα, όπου επικράτησε ένταση. 

Η στιγμή της έντασης σε εκλογικό κέντρο: 

Από την πλευρά των ομογενών μας, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Έλληνας υποψήφιος τελικά θα επικρατήσει σε αυτόν τον γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η «μάχη» συνεχίζεται στα εκλογικά κέντρα: 

Ο κ. Μπελέρης κατηγορείται για απόπειρα εξαγοράς ψήφων, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει λόγο για αδιανόητη και απαράδεκτη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε την Κυριακή στο Λαύριο. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις