Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χίλαρι Κλίντον: Που… “βλέπει” το θρίλερ της εκλογής

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Peninsula της Νέας Υόρκης παρακολουθεί μαζί με την οικογένειά της και συνεργάτες της τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Μαζί με τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, η Χίλαρι ετοιμάζει τον λόγο της (άγνωστο ακόμα αν θα είναι νικητήριος ή όχι) σύμφωνα με όσα δήλωσε βοηθός της στο CNN. Μαζί τους τα όσα πρόκειται να πεί (προφανώς ετοιμάζονται δυο εκδοχές, μια για τη νίκη και μια για την ήττα) άρχισαν να “δουλεύουν” από τις 19:30 οι στενοί συνεργάτες της υποψήφιας προέδρου Dan Schwerin, Megan Rooney και Jake Sullivan.

Στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου βρίσκονται οι Κλίντον είναι και η κόρη τους Τσέλσι με τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι και τα παιδιά τους, η Σάρλοτ και ο Έινταν, τα δυο εγγόνια του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Η μικρή Σάρλοτ μάλιστα φορά ένα φορεματάκι με το γράμμα H (από το Hillary).

Παρόντες και άλλοι βοηθοί του ζεύγους Κλίντον, όπως οι: Tina Flournoy, John Davidson, Jennifer Palmieri, Huma Abedin, Angel Urena, Nick Merrill, Capricia Marshall και Philippe Reines.

Για τους… καλεσμένους της, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβλέψει να υπάρχει μπουφές, όπου σερβίρεται σολομός, βραστά καρότα και πίτσα για χορτοφάγους μεταξύ άλλων. Επίσης, για επιδόρπιο υπάρχει creme brulee και πάλι για… χορτοφάγους!

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε