Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιλή: Η στιγμή που αεροπλάνο πέφτει σε αναταράξεις – Πτώσεις αντικειμένων και επιβάτες να ουρλιάζουν

Χιλή: Η στιγμή που αεροπλάνο πέφτει σε αναταράξεις – Πτώσεις αντικειμένων και επιβάτες να ουρλιάζουν

Το αεροπλάνο στη Χιλή πέφτει σε αναταράξεις που είναι ισχυρές. Στην καμπίνα των επιβατών ακούγονται ουρλιαχτά, με τις εικόνες να καταγράφονται από κινητά τηλέφωνα…

Το βίντεο που τράβηξε επιβάτης κατά τη διάρκεια της πτήσης, δείχνει τα όσα συνέβαιναν για λίγα λεπτά μέσα στο αεροπλάνο, που πραγματοποιούσε ταξίδι στη Χιλή. Όλοι κάθονται στις θέσεις τους, με τις ζώνες ασφαλείας. Ο ήχος από τις πτώσεις αντικειμένων κάνει την αγωνία ορισμένων να χτυπήσει κόκκινο. Κάποιοι προσπαθούν να κρατηθούν από το μπροστινό κάθισμα και άλλοι ρωτούν τους αεροσυνοδούς, αν υπάρχει κίνδυνος. Ευτυχώς το αεροπορικό ταξίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε και έγινε viral στο διαδίκτυο μέσα από την καμπίνα αεροσκάφους της Sky Airlines, το οποίο κατευθυνόταν στο Πουέρτο Νατάλες στη νότια Χιλή, οι επιβάτες προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ενώ οι αναταράξεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Κάποιοι, ωστόσο, δεν αντέχουν και ουρλιάζουν, ενώ κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εκτοξεύονται από τα καθίσματα και πέφτουν κάτω.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις