Κόσμος

Χιου Τζάκμαν: Υποκλίνεται στο “εκπληκτικό” αρχαίο θέατρο της Δήλου [pic]

Ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της μοιάζει να είναι ο παγκοσμίου φήμης Αυστραλός ηθοποιός, Hugh Jackman! Το... yassou και το αρχαίο θέατρο της Δήλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αυστραλός ηθοποιός, Χιου Τζάκμαν, που έχει την διαχρονική… συμπάθεια -για να το πούμε κομψά- εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο, βρίσκεται στη χώρα μας!

Μόλις χθες μας είπε… yassou, με μία selfie με φόντο μια ελληνική παραλία, ενώ και στο παρελθόν έχει απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας. Άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι έχει και ελληνικές ρίζες.

Σήμερα έκανε λίγη ακόμη… δωρεάν διαφήμιση στη χώρα μας, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, δίπλα σε μια ταμπέλα που γράφει “Θέατρον – Theatre”.

Πρόκειται για την επιγραφή στο αρχαίο θέατρο της Δήλου, με τον διάσημο ηθοποιό πραγματικά να υποκλίνεται, λέγοντας στο σχόλιό του: “Το καλύτερο θέατρο στην Δήλο. Απλά εκπληκτικό. #Greece“!

Δείτε την δημοσίευση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ