Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Kylie Minogue: Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μετά το τελεσίγραφο “αυτόν ή εμάς”

Kylie Minogue: Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μετά το τελεσίγραφο “αυτόν ή εμάς”

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της Kylie Minogue και του Joshua Sasse αποκαλύπτεται ότι της είχαν θέσει τελεσίγραφο οι δικοί της άνθρωποι.

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Kylie Minogue αποκάλυψε τη δραματική παρέμβαση της οικογένειάς της με το τελεσίγραφο “αυτόν ή εμάς” τα Χριστούγεννα. Αυτή τους η στάση προέκυψε μετά από κάποιες δυσάρεστες αλήθειες που ανακάλυψε η αδερφή της διάσημης τραγουδίστριας Dannii Minogue για τον Joshua Sasse.

“Της ζήτησαν να ακυρώσουν τον γάμο και πραγματικά της άσκησαν πίεση. Έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Joshua και την οικογένειά της”. Οι γονείς της Kylie Minogue ανησυχούσαν πως ο 29χρονος ηθοποιός χρησιμοποιούσε τη 49χρονη τραγουδίστρια για τη φήμη, ενώ η αδερφή της Dannii δεν τον συμπαθούσε καθόλου με αποτέλεσμα οι δύο αδερφές να απομακρυνθούν.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Instagram, ευχαριστώντας τους θαυμαστές για τη στήριξή τους. “Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόησή σας μετά την είδηση πως ο Josh κι εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θέλουμε μόνο το καλύτερο ο ένας για τον άλλο καθώς βαίνουμε σε νέους ορίζοντες”.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι και γιορτάζουν που τον χώρισε. “Ανακούφιση είναι η λέξη. Ανησυχούσαν πάντα. Η Dannii είναι σαν λαγωνικό. Δεν της άρεσε καθόλου”, σχολίαζαν ρεπόρτερ στις αρχές του μήνα. Φαίνεται πως οι φόβοι της Dannii δεν ήταν αβάσιμοι, καθώς ο ηθοποιός εντοπίστηκε να έρχεται κοντά σε μια γυναίκα μυστήριο λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον αρραβώνα του με την Kylie Minogue.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε