Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χωρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Βανέσα

Διαζύγιο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και 5 παιδιά, η Βανέσα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Το τρυφερό μήνυμα του γιου του Αμερικανού προέδρου που επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την επί 12 χρόνια σύζυγό του Βανέσα με ένα τρυφερό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία του μικρότερου παιδιού τους.

“Ό,τι και αν συμβαίνει πριν από τον βραδινό ύπνο, αγκαλιάζοντας αυτό το στρουμφάκι έχω ένα τεράστιο χαμόγελο” ήταν το σχόλιου του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ που συνόδευε φωτογραφία της μικρότερης κόρης τους Chloe στο Instagram.

Ήταν λίγες ώρες νωρίτερα που η γυναίκα του Βανέσα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν μετά από 12 χρόνια γάμου.

Κοινή ανακοίνωση με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Η Βανέσα, σύμφωνα με τα έγγραφα, δεν ζητά την πλήρη επιμέλεια των 5 παιδιών τους. “Μετά από 12 χρόνια γάμου αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους” αναφέρει σε κοινή του δήλωση το ζευγάρι. “Θα έχουμε πάντα τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και τις οικογένειές μας. Έχουμε 5 παιδιά μαζί και παραμένουν η πρωταρχική προτεραιότητά μας”.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ένα παιδί του Αμερικανού προέδρου έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου ενώ ο πατέρας του κατέχει το αξίωμα.

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Βανέσα, σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, είχαν ξεκινήσει χωριστές ζωές εδώ και καιρό. “Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι ήλπιζε να παραμείνει μαζί κατά τη διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιλυθούν τα προβλήματά τους. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν είναι ποτέ εκεί”.

https://www.instagram.com/p/Bf7Oh4_jc5G/?hl=el&taken-by=donaldjtrumpjr

Οι δυο τους εμφανίζονταν όλο και πιο σπάνια μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν πέρασαν καθόλου χρόνο μαζί στις διακοπές τους στο Mar-a-Lago. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε αναρτήσει μια σειρά από βίντεο στα social media κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Palm Beach. Εκτός από τα παιδιά του δεν υπήρχε πουθενά η Βανέσα.

Η Βανέσα έλειπε και από ένα από τα οικογενειακά δείπνα και δεν παραβρέθηκε στον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να παίρνει τον γιο του Donnie. Ήταν και τα γενέθλιά του εκείνο το βράδυ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις