Κόσμος

Χρυσές Σφαίρες 2020: Απόψε ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 ανακοινώνονται σήμερα 9 Δεκεμβρίου. Οι θεατές αναμένουν να δουν γνωστά πρόσωπα στη σκηνή. Και, ναι, γνωστοί θα είναι οι παρουσιαστές: Tim Allen, Dakota Fanning και Susan Kelechi Watson.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και ποιοι θα «βοηθήσουν» τους παρουσιαστές; Οι πρεσβευτές για τις Χρυσές Σφαίρες του 2019, Dylan και Paris Brosnan, γιοι του Pierce Brosnan. O Lorenzo Soria, πρόεδρος της HPFA. Ο Barry Goldman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Television στην εταιρεία Dick Clark Productions. Πέρυσι, είχαν «βοηθήσει» στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων οι Terry Crews, Danai Gurira, Leslie Mann και Christian Slater.

Το streaming της ανακοίνωσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, στις 17:00 τοπική ώρα, στο site και τη σελίδα στο Facebook των Golden Globes.

Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα βραβευτούν οι Tom Hanks και Ellen DeGeneres: στον πρώτο θα δοθεί το υψηλού κύρους Cecil B. DeMille Award και στη δεύτερη το Carol Burnett Award.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ
Χιλιάδες κόσμου σε διαμαρτυρίες σε Αλβανία και Σύνταγμα για το τουριστικό σχέδιο του Τζάρεντ Κούσνερ
Συγκεντρώθηκαν στη λιμνοθάλασσα Βιόσα-Νάρτα σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά των Τιράνων, όπου τις τελευταίες ημέρες δημιουργούνταν εργοτάξιο για να ξεκινήσει το έργο
αλβανία