Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χρυσοπληρώνει το διαζύγιο ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Συμφώνησαν σε οκταψήφιο συμβιβασμό για διαζύγιο, ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν και η σύζυγός του, η σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάπμαν. Πηγή είπε στην «The Post» ότι το ποσό θα είναι μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων δολαρίων, θα καταβληθεί στο τέλος της χρονιάς, και ότι τα χαρτιά θα κατατεθούν στο δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών.

Το διαζύγιο έρχεται τη στιγμή που ο γάμος τους κλείνει δεκαετία. Κατά τη συμφωνία πριν τον γάμο, ο Γουάινστιν οφείλει να δίνει στη σύζυγό του 300.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμης σχέσης τους.

Σύμφωνα με τις πηγές, η Τσάπμαν θα λάβει και άλλα ποσά, καθώς και μέρος των ακινήτων και άλλων υπαρχόντων του ζεύγους. Στα υπάρχοντά τους περιλαμβάνεται μία, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, κατοικία στο West Village καθώς και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Hamptons, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα παιδιά με την Τσάπμαν

Κάποτε, η αξία του παραγωγού του «Shakespeare in Love» εκτιμάτο σε 240 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Γουάινστιν ξοδεύει εκατομμύρια σε δικηγόρους, ιδιωτικούς ντετέκτιβ και διαμορφωτές δημόσιας εικόνας από τότε που πάνω από 100 γυναίκες τον κατηγόρησαν δημόσια για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Η 41χρονη Τσάπμαν ανακοίνωσε, τον περασμένο Οκτώβριο, ότι εγκαταλείπει τον 65χρονο Γουάνστιν. Έχουν δύο παιδιά, ένα επτάχρονο και ένα οκτάχρονο, τα οποία θα μείνουν με τη μητέρα τους, όπως διευκρινίζουν οι πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις