Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χώρισε το πιο σέξι κορίτσι του καιρού για να παίζει Call of Duty

Χώρισε το πιο σέξι κορίτσι του καιρού για να παίζει Call of Duty

Ήταν κάτι που το πιο σέξι κορίτσι του καιρού στον κόσμο δεν θα το περίμενε ποτέ.

Ο επαγγελματίας youtuber Douglas “Faze Censor” Martin χώρισε μετά από 3 χρόνια την κοπέλα του Yanet Garcia. Ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στο Call of Duty.

Και μάλιστα ήταν κάτι που αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε την Παρασκευή. Ο 23χρονος ανέβασε ένα 10λεπτο βίντεο για να εξηγήσει γιατί έβαλε τέλος στη σχέση του με την Yanet Garcia.

Το βίντεο του χωρισμού για το Call of Duty

“H Yanet και εγώ δεν είμαστε πια μαζί” ξεκίνησε να εξηγεί στο βίντεο που έχει πάνω από 770.000 προβολές. “Η Yanet είναι ένα υπέροχο κορίτσι και αξίζει τα καλύτερα. Είναι όμορφη, έξυπνη και υπέροχη κοπέλα. Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο που το λέω… απλά πρέπει να κάνω αυτό που μοιάζει σωστό για εμένα”.

Αποκάλυψε ότι είχε πετάξει από το Μεξικό στη Νέα Υόρκη πριν από τρία χρόνια για να συναντήσει τη Yanet. Άρχισαν να βγαίνουν και τελικά έμειναν μαζί στη Νέα Υόρκη για ένα χρόνο.

Όλα άλλαξαν όταν η Yanet αποφάσισε να επιστρέψει στην Πόλη του Μεξικό για να ασχοληθεί με την υποκριτική και το μόντελινγκ και να επιστρέψει στη δουλειά της σαν κορίτσι του καιρού.

“Υποστήριξα την απόφασή της. Ήθελε να γίνει supermodel ηθοποιός. Κυνήγησε τα όνειρά σου. Η ζωή είναι πολύ μικρή. Παίζω full-time Call of Duty και ήθελε να κυνηγήσει τη δουλειά της. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα”.

Του ήταν ωστόσο πολύ πιο δύσκολο να συνεχίσει μια εξ αποστάσεως σχέση για δεύτερη φορά επειδή περνούσε πολύ χρόνο για να παίζει. “Τότε για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο να ταξιδέψω για να τη δω. Αλλά τώρα έχω υποχρεώσεις. Έχω συμβόλαιο. Δεν είναι ότι δεν θέλω να το κάνω. Αλλά αυτή είναι η καριέρα που θέλω.

Θέλω να κερδίσω ένα δαχτυλίδι. Θέλω να κερδίσω ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθώ στο Call of Duty γιατί το αγαπώ τόσο πολύ. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να γίνω πρωταθλητής. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και απλά δεν είχα αρκετό χρόνο να κάνω αυτά που έπρεπε”.

Ο Garcia, που έχει 6,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του χωρισμού.

Όταν η Yanet έγραψε ότι είναι συντετριμμένη από τον χωρισμό τους, εκείνος έκανε retweet το ποστ “να σέβεσαι τον εαυτό σου τόσο που να πεις αξίζω περισσότερα”. Εκείνη βέβαια από την πλευρά της έκανε retweet το ποστ “ποτέ μην ακούς τη συμβουλή ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα καλό στη ζωή του”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις