Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Υποδέχτηκε με «ρατσιστικό» κόσμημα τη Meghan Markle στο παλάτι [pic]

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Ήταν πριν λίγες μέρες που η Meghan Markle συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι στο παραδοσιακό γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα.

Στο γεύμα Χριστουγέννων της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν καλεσμένα πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απόφαση της πριγκίπισσας Michael του Κεντ να φορέσει “ρατσιστικό” κόσμημα στο γεύμα που θα γνώριζε τη Meghan Markle.

Η πριγκίπισσα φορούσε ένα “ρατσιστικό”, όπως χαρακτηρίζεται, κόσμημα τη μέρα που γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι.

Παντρεμένη με ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Michael του Κεντ φορούσε μπεζ παλτό και μια καρφίτσα που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Τα κοσμήματα “Blackamorr”

Και αυτό επειδή η καρφίτσα είναι κομμάτι της τέχνης “Blackamoor” που βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο έντονης συζήτησης. Και αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο απεικονίζει τους έγχρωμους άντρες. Σε θέσεις δηλαδή υποτέλειας.

Την καρφίτσα παρατήρησε το Lainey Gossip που επισήμανε την προβληματική προέλευση του κοσμήματος. “Για να το πούμε καθαρά πρόκειται για κοσμήματα κατασκευασμένα από εικόνες σκλάβων”.

“Και μια γυναίκα που είπε κάποτε σε μαύρους ανθρώπους “γυρίστε στις αποικίες” σε εστιατόριο επέλεξε να φορέσει αυτό το κόσμημα στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Εκεί που ο πρίγκιπας Χάρι τους σύστησε τη μέλλουσα γυναίκα του Meghan Markle για πρώτη φορά.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις