Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπόκλιση! Ο Rémi Gaillard κλείστηκε σε… κλουβί για σοβαρό λόγο

Υπόκλιση! Ο Rémi Gaillard κλείστηκε σε… κλουβί για σοβαρό λόγο

Έχει γίνει πασίγνωστος μέσα από τις φάρσες του. Αλλά αυτή τη φορά ο Rémi Gaillard δεν έχει διάθεση για αστεία!

Ο γνωστός Γάλλος κωμικός και ακτιβιστής αποφάσισε να κλειστεί σε ένα κλουβί για σκύλους στο άσυλο σκύλων του Μονπελιέ (της πόλης όπου γεννήθηκε) για απροσδιόριστο διάστημα και από τις 11 Νοεμβρίου θα μεταδίδει και live εικόνα μέσω Facebook.

Όπως αναφέρει στο post του, θα μείνει κλεισμένος στο κλουβί μέχρι ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί για τα δικαιώματα των ζώων και να υιοθετηθούν 300 ζώα που ζουν στο SPA Montpellier Dog Shelter ή κάποιος να δωρήσει στην οργάνωση 50.000 ευρώ.

«Από τις 11 Νοεμβρίου θα είμαι live στο Facebook για απροσδιόριστο διάστημα. Κλεισμένος σε ένα κλουβί σκύλου 24 ώρες κάθε μέρα στο SPA Montpellier Dog Shelter. Θα βγώ μόνο όταν 300 ζώα από το άσυλο υιοθετηθούν. Μια άλλη λύση: Να συγκεντρωθούν το λιγότερο 50.000€ για να βοηθηθεί η οργάνωση. Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά βρήκα μια ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα: χρησιμοποιείστε έναν χορηγό, που θα δωρήσει ένα μέρος από τα κέρδη του σε αυτή την ειδική προσπάθεια» έγραψε ο Γάλλος ακτιβιστής, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μέσα στο κλουβί.

Το SPA Montpellier Dog Shelter ανακοίνωσε, επίσης μέσω Facebook ότι “υιοθετεί” τον Rémi και ευχαριστεί τον Γάλλο κωμικό και ακτιβιστή για την αφοσίωσή του. «Είναι ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα, απόδειξη της αφοσίωσης του Rémi στα δικαιώματα των ζώων» δήλωσε στο 20minutes.fr η Annie Benezech, διευθύντρια του ασύλου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε