Κόσμος

Ζελένσκι: Είμαι πάντα έτοιμος να συναντήσω τον Πούτιν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είμαι πάντα έτοιμος να τον συναντήσω, δεν χρειάζεται παρά ένα μέρος και μια ημερομηνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFΜ.

Ο ουκρανός πρόεδρος είπε επίσης πως αντιλαμβάνεται ότι η Ρωσία δεν έχει ακόμη κινητοποιήσει όλα τα μέσα της. «Θα μπορούσε να είναι μια απόφαση τακτικής, υπάρχουν λόγοι ανησυχίας», είπε.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Γαλλία για την υποστήριξή που μας δίνει.Έχουμε λάβει ανθρωπιστική και διπλωματική βοήθεια και αναμένουμε στρατιωτική βοήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στη Γαλλία, στους ηγέτες σας και ελπίζουμε να λάβουμε αυτά τα όπλα», δήλωσε τέλος ο Ζελένσκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιμένει για τις «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Γάζα και Συρία και «αδειάζει» τον Τραμπ
Πριν από λίγες ημέρες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως η δημιουργία «πιλοτικών ζωνών», από όπου θα πρέπει να αποσυρθούν οι ισραηλινές δυνάμεις, πρόκειται να αρχίσει «εντός των προσεχών ημερών»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Ορμούζ: Η Τεχεράνη βάζει «κόκκινη γραμμή» και απειλεί με αντίποινα μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ – Σε ένα 24ωρο άλλαξε γνώμη ο Τραμπ για τα διόδια 20%
Ανελέητο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν με τις αεροπορικές επιθέσεις να συνεχίζονται ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους σε χώρες του Κόλπου
Στενό του Ορμούζ
Η Ολλανδία ποινικοποιεί για πρώτη φορά την ψυχολογική βία για την πρόληψη των γυναικοκτονιών
Η ψυχολογική κακοποίηση μπορεί να μην αφήνει μώλωπες, όμως μπορεί να αποτελέσει το πρώτο στάδιο μιας βίας, που δεν αποκλείεται να καταλήξει ακόμη και στη δολοφονία μιας γυναίκας
Domestic Violence During Quarantine. Man threatening his girlfriend with fist, scared woman hiding her face in hands