Κόσμος

Ζελένσκι: Οι νέες κυρώσεις της ΕΕ θα πλήξουν τα οικονομικά θεμέλια της ρωσικής εκστρατείας στην Ουκρανία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εκτίμησε σήμερα ότι η νέα δέσμη κυρώσεων που επέβαλε η ΕΕ στη Ρωσία θα πλήξει σημαντικά τα οικονομικά θεμέλια της εκστρατείας στην Ουκρανία.

Η 12η κατά σειρά δέσμη οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ που επιβλήθηκε στη Ρωσία, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την απαγόρευση εισαγωγής διαμαντιών από τη Ρωσία, καθώς και μέτρα για την καταπολέμηση των προσπαθειών παράκαμψης των κυρώσεων.

Όλα αυτά θα πλήξουν πραγματικά τα οικονομικά θεμέλια της πολεμικής εκστρατείας της Ρωσίας, είπε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα. «Θα εξακολουθήσουμε να συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας για να διασφαλίσουμε ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την ΕΕ θα λειτουργήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο», συμπλήρωσε ο ουκρανός πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν διαψεύδει Τραμπ: Το «μνημόνιο κατανόησης» δεν περιλαμβάνει όρους για τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
«Περιλαμβάνονται ο όρος της άμεσης καταβολής στην Τεχεράνη 12 δισ. δολαρίων από τα «παγωμένα» κεφάλαια του Ιράν, καθώς και η πλήρης κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο»
Τοιχογραφία στην Τεχεράνη που δείχνει ιρανικούς πυραύλους να χτυπύν αμερικανικό αεροπλανοφόρο 5
Πήγε στην Τουρκία για φθηνά εμφυτεύματα και τα χαμόγελα κατέληξαν σε εφιάλτη
Μια μητέρα μοιράστηκε την τρομερή της εμπειρία μετά από μια οδοντιατρική επέμβαση στην Τουρκία, η οποία την άφησε να υποφέρει από έντονο πόνο στο σαγόνι, ρινορραγίες και χρόνια ιγμορίτιδα
Πήγε στην Τουρκία για φθηνά εμφυτεύματα και τα χαμόγελα κατέληξαν σε εφιάλτη