Κόσμος

Ζελένσκι: Θα παράσχουμε «ό,τι είναι αναγκαίο» στους στρατιώτες σε Μπαχμούτ και Σολεντάρ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζουν να αντιστέκονται οι στρατιώτες στο Μπαχμούτ και στο Σολεντάρ της Ουκρανίας πολεμώντας τις ρωσικές δυνάμεις.  

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποσχέθηκε σήμερα να παράσχει «ό,τι είναι απαραίτητο» όσον αφορά τον εξοπλισμό στους στρατιώτες που αντιστέκονται στις ρωσικές επιθέσεις στο Μπαχμούτ και στο Σολεντάρ, δύο πόλεις στην ανατολική Ουκρανία υπό την πίεση των δυνάμεων της Μόσχας.

«Θέλω να τονίσω ότι οι μονάδες που υπερασπίζονται αυτές τις πόλεις θα εφοδιαστούν με πυρομαχικά και όλα τα απαραίτητα με γρήγορο και αδιάκοπο τρόπο», είπε ο Ζελένσκι στο Facebook μετά από συνάντηση με το επιτελείο του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν «συνεχίζονται με ταχύ ρυθμό»
Ο Τραμπ αρχικά δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά επικοινώνησε με τον Νετανιάχου και την Χεζμπολάχ που από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν οι επιθ΄σεις στον Λίβανο
Ντόναλντ Τραμπ