Κόσμος

Ζήτησε διαζύγιο μόλις έβγαλε τη μαντήλα

Με συνοπτικές διαδικασίες υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ένας Ινδός όταν είδε για πρώτη φορά τη γυναίκα του χωρίς μαντήλα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπό της πριν από τον γάμο επειδή φορούσε μαντήλα. Όταν την έβγαλε ανακάλυψε ότι είχε γενειάδα και ζήτησε διαζύγιο.

Είπε μάλιστα ότι μιλούσε σαν άντρας. Δεν την είχε ακούσει ποτέ να μιλάει επειδή ο γάμος κανονίστηκε με τα πεθερικά του.

Η γυναίκα φορούσε μαντήλα και κατά τη διάρκεια του γάμου τους οπότε είδε το πρόσωπό της μόνο μετά τον γάμο.

“Όταν την είδα πρώτη φορά φορούσε μακιγιάζ. Αφού πέρασα 7 μέρες μαζί της, έφυγα εκτός πόλης για τη δουλειά μου. Όταν γύρισα, παρατήρησα ότι είχε γενειάδα και συνειδητοποίησα ότι ακουγόταν σαν άντρας”.

Δεν δικαιώθηκε για το διαζύγιο

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε τριχοφυΐα και βαθιά φωνή λόγω ορμονικών ζητημάτων. Είπε όμως στο δικαστήριο ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με θεραπεία.

Η οικογένειά της είχε δώσει προίκα στον γαμπρό πριν από τον γάμο. Υποστήριξαν ότι θα πρέπει να τους πληρώσει και διατροφή σε περίπτωση χωρισμού.

Η νύφη είπε στο δικαστήριο ότι δέχτηκε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Ανέφερε ότι ο σύζυγός της επικαλέστηκε ψεύτικους λόγους για το διαζύγιο σε μια προσπάθεια να τη διώξει από το σπίτι τους.

Ο δικαστής απέρριψε την αίτηση διαζυγίου, σημειώνοντας πως δεν αρκούν αυτοί οι λόγοι για τον χωρισμό. Σημείωσε επίσης ότι απουσίαζε από πολλές ακροαματικές διαδικασίες με τον δικηγόρο του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πέρασε» του Τραμπ – Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια να συνεχιστούν τα έργα της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης επανέλαβαν τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι το έργο είναι αναγκαίο για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενοι τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Το «Marine One» του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο όπου γίνονται εργασίες για τη νέα αίθουσα χορού
Το ατελείωτο καυτό καλοκαίρι της Ευρώπης: Timelapse της NASA αποκαλύπτει τις τεράστιες εκτάσεις που άγγιξαν τους 40°C
Μέχρι τα μέσα του φετινού Αυγούστου, οι Ευρωπαίοι βίωσαν το πέμπτο κύμα καύσωνα της σεζόν, καθώς η τελευταία «επίθεση» ανέβασε τις θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου
Παιδιά παίζουν με το νερό σε ένα σιντριβάνι κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχασαν τη «μάχη» με την Daily Μail και πληρώνουν 13 εκ. δολάρια για δικαστικά έξοδα
Οι παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες της Βρετανίας, έχασαν στο δικαστήριο για υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής τους ζωής και καλούνται να καταβάλλουν το αστρονομικό ποσό
Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον