Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ali Wong: Έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του TIME 100 Gala

Ali Wong: Έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του TIME 100 Gala

Τις εντυπώσεις στο γκαλά του περιοδικού TIME 100 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη έκλεψε η Aμερικανίδα ηθοποιός ‘Αλι Γουόνγκ, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα λευκό βιετναμέζικο φόρεμα Ao Dai.

Το παραδοσιακό ένδυμα και σύμβολο του Βιετνάμ είχε μακριά ουρά και μανίκια με κρόσσια και ήταν διακοσμημένο με εντυπωσιακά κεντήματα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της φορώντας ένα περίτεχνο αξεσουάρ από χάντρες στο κεφάλι με τελευταία πινελιά τα γυαλιά σε σχήμα cat eye.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η κωμικός γεννήθηκε σε μία γειτονιά του Σαν Φρανσίσκο από Βιετναμέζα μητέρα και Kινέζο-αμερικανό πατέρα.

Το φετινό γκαλά τίμησε την Γουόνγκ μεταξύ των 99 προσώπων που ξεχώρισαν και επηρέασαν περισσότερο τον κόσμο μεταξύ των οποίων οι Νάνσι Πελόζι (Nancy Pelosi), Λορίν Πάουελ Τζομπς (Laurene Powell Jobs), Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ‘Αλι Γουόνγκ πρωταγωνιστεί στη άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Beef» του Κορεάτη Λι Σουνγκ Τζιν (Lee Sung Jin) μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Στίβεν Γέουν (Steven Yeun).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις