Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Aμάντα Μπάινς: Ξανά στο ψυχιατρείο η ηθοποιός – Περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες

Aμάντα Μπάινς: Ξανά στο ψυχιατρείο η ηθοποιός – Περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες

Μόλις έναν χρόνο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την αποδεσμεύσει από την 9χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της, η Αμάντα Μπάινς υπέστη νέο ψυχωσικό επεισόδιο. H ηθοποιός περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους, ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο οδηγό και βρίσκεται σε ψυχιατρείο

Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς κρατείται σε ψυχιατρείο, καθώς τέθηκε σε κράτηση «5150» και υπόκειται σε ακούσια νοσηλεία 72 ωρών για άτομα που αποτελούν κίνδυνο για τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. 

Την ημέρα του περιστατικού, όπως αναφέρει το TMZ σε δημοσίευμα του, η Αμάντα Μπάινς έκανε σινιάλο σε διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ περιφερόταν σε δρόμο του Λος Άντζελες χωρίς να φορά τίποτα. Η ηθοποιός είπε στον οδηγό ότι είχε υποστεί από ψυχωτικό επεισόδιο και εκείνος κάλεσε την αστυνομία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμάντα Μπάινς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους δαίμονες που την «κυνηγούν». Στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει θέματα όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά και πολλαπλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το «βαρύ» ιστορικό και το καθεστώς κηδεμονίας

Η 36χρονη σήμερα ηθοποιός κρίθηκε ακατάλληλη να διαχειριστεί τη ζωή της μόνη της, μετά τη διάγνωσή της το καλοκαίρι του 2013 ως ψυχικά ασθενής. Από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2022, τον έλεγχο της περιουσίας της, καθώς και της προσωπικής της ζωής είχε η μητέρα της, Λιν Μπάινς. Ο λόγος που έφτασε η Αμάντα Μπάινς ως το ψυχιατρείο, ήταν ένα περιστατικό στο Θάουζαντ Όακς.

Η Αμάντα Μπάινς φέρεται να προκάλεσε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η 26χρονη τότε σταρ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και έβαλε φωτιά στην αυλή ενός σπιτιού. Οι γονείς της τότε, υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο να μπει η σε υποχρεωτική κηδεμονία, ισχυριζόμενοι ότι είχε γίνει «παρανοϊκή».

Τον Μάρτιο του 2022, το αρμόδιο δικαστήριο αποφάσισε ότι η ηθοποιός είναι πλέον ικανή να διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή και τα οικονομικά της, βάζοντας τέλος στην υποχρεωτική κηδεμονία της. 

Με πληροφορίες από TMZ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις