Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Amy Winehouse: O πατέρας της υπερασπίζεται το cast της νέας ταινίας Back to Black

Amy Winehouse: O πατέρας της υπερασπίζεται το cast της νέας ταινίας Back to Black

Πέρυσι ανακοινώθηκε ότι ο Sam Taylor-Johnson θα σκηνοθετούσε μια βιογραφική ταινία της Amy Winehouse με τίτλο Back to Black. Η επιλογή της Marisa Abela, που θα υποδυθεί την εκλιπούσα τραγουδίστρια, έχει επικριθεί από τους θαυμαστές, καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός δεν της μοιάζει καθόλου. 

Τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας της Amy Winehouse ξεκίνησαν στις 16 Ιανουαρίου, στο Λονδίνο, με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media που δείχνουν την Marisa Abela εν δράσει. Οι κριτικοί αμέσως εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την επιλογή της ηθοποιού για την ταινία Back to Black. 

Ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας έχει υποστηρίξει δημόσια την ηθοποιό Marisa Abela. «Είναι εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο, ακόμα κι αν δεν μοιάζει ακριβώς με την Amy» δήλωσε στο TMZ ο Mitch Winehouse. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, ο πατέρας της τραγουδίστριας υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς του «Back to Black» λέγοντας ότι στις ταινίες του Χόλιγουντ δίνεται υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση και ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα ηθοποιών που δεν είναι πανομοιότυποι με το πρόσωπο της αληθινής ζωής που υποδύονται.

To cast της ταινίας 

Η Marisa Abela θα υποδυθεί την αείμνηστη τραγουδίστρια στο βιογραφικό φιλμ «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson, η οποία είναι περισσότερο γνωστή από την ταινία για τη ζωή του John Lenon «Nowhere Boy« και από τo «Fifty Shades Of Grey».

Ο Eddie Marsan θα εμφανιστεί ως ο πατέρας της Amy στην ταινία, με τον Mitch Winehouse να επισημαίνει ότι -όπως και στην περίπτωση της κόρης του – δεν υπάρχει ομοιότητα με τον ηθοποιό.

Ο Jack O’Connell θα εμφανιστεί στον ρόλο του πρώην συζύγου της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil , από οποίο πήρε διαζύγιο το 2009, δύο χρόνια πριν από τον θάνατό της, τον Ιούλιο του 2011.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις