Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Aquaman and the Lost Kingdom»: Το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα

«Aquaman and the Lost Kingdom»: Το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα
ΑΠΕ ΜΠΕ

Νέα περιπέτεια στο βυθό του «Aquaman and the Lost Kingdom». Η Warner Bros. κυκλοφόρησε teaser της κινηματογραφικής περιπέτειας με τον Τζέισον Μομόα.

Τα στούντιο της Warner Bros. αποκάλυψαν teaser για το «Aquaman and the Lost Kingdom», της νέας ταινίας δράσης του Τζέισον Μομόα (Jason Momoa). Μάλιστα, το πρώτο πλήρες trailer θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η Warner Bros. είχε παρουσιάσει ένα trailer στο CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών στο Λας Βέγκας, το οποίο όμως στην συνέχεια δεν κυκλοφόρησε για το κοινό.

Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) επιστρέφει ως πριγκίπισσα Μίρα στο πρωταγωνιστικό καστ που το συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’ (Yahya Abdul-Mateen II), Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke), Τεμουέρα Μόρισον (Temuera Morrison) και Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Η σκηνοθεσία είναι του Τζέιμς Γουάν (James Wan) και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο απειλητικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται την δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να δημιουργήσει μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια αλλά και τον κόσμο από μία ανεπανόρθωτη καταστροφή.

Το «Aquaman and the Lost Kingdom» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις