Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Asteroid City: Η ταινία με Χανκς, Γιόχανσον, Ρόμπι, Κράνστον που γοήτευσε στις Κάννες

Asteroid City: Η ταινία με Χανκς, Γιόχανσον, Ρόμπι, Κράνστον που γοήτευσε στις Κάννες

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Asteroid City έγινε στο φεστιβάλ των Καννών. Η έργο του Γουές Άντερσον με το εντυπωσιακό καστ, κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον, ο Τομ Χανκς, ο Τζέισον Σουόρτζμαν, ο Ματ Ντίλον, η Μάγια Χοκ, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Εντ Νόρτον, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ, η Μάργκο Ρόμπι, ο Στιβ Καρέλ, ο Άντριεν Μπρόντι και ο Μπάιαν Κράνστον είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες στο Grand Palais του φεστιβάλ των Καννών μαζί με τον σκηνοθέτη.

Η ταινία είναι τοποθετημένη τη δεκαετία του 1950 σε μια αμερικανική τουριστική πόλη στην έρημο που ήταν ένα από τα σημεία προσεδάφισης αστεροειδούς, ο πληθυσμός της οποίας διπλασιάζεται, επειδή είναι τοποθεσία διοργάνωσης συνεδρίου και διαγωνισμού για «παρατηρητές των αστεριών».

Πρόκειται για ιστορία μέσα σε ιστορία, καθώς το καστ υποδύεται έναν θίασο ηθοποιών και το κινηματογραφικό συνεργείο που γυρίζουν μία ταινία.

Η Γιοχάνσον έκανε το πλήθος των Καννών να παραληρεί με την ερμηνεία της ως σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου στην ταινία και την εμφάνισή της με μαύρη περούκα και πάντα ένα μαρτίνι στο χέρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζουμε την ταινία για πρώτη φορά. Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν. Ευχαριστώ το καστ των καταπληκτικών μας ηθοποιών που υποδύονται ηθοποιούς», είπε ο Άντερσον στο κοινό στο Palais.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις