Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Big Brother – Χάρης Βαρθακούρης: Η μεγάλη πρόκληση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Big Brother – Χάρης Βαρθακούρης: Η μεγάλη πρόκληση και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

BIG BROTHER: Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν όσο λίγα τη φετινή σεζόν είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το τέλος του reality, κάνει τον απολογισμό του και αναφέρεται στη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης έκανε φέτος το τηλεοπτικό του ντεπούτο παρουσιάζοντας το reality του ΣΚΑΪ, δέχθηκε όμως σκληρή κριτική και βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο τηλεθεατών στο twitter. Το Big Brother ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή με νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, και έφτασε η ώρα ο Χάρης Βαρθακούρης να κάνει και τον δικό του απολογισμό!

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media και αναφέρθηκε τόσο στον Ανδρέα Μικρούτσικο όσο και στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στο Instagram για το Big Brother.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης στην ανάρτησή του, “Αυτό ήταν το πιο εντατικό μάθημα σκληρής τηλεόρασης που θα μπορούσε να λάβει ένας αρΧΑΡΗοΣ (και όχι μόνο)!”.

“Ζωντανό πρόγραμμα με συνεχείς εναλλαγές κι ανατροπές, αποφάσεις που λαμβάνονται (και μπορεί πάλι να αλλάξουν) δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα, τεχνικά προβλήματα (μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά), φωνές παντού αλλά κυρίως στο αυτί σου κι ενώ προσπαθείς παράλληλα να παρακολουθήσεις τι γίνεται και τι λέγεται δίπλα σου διότι ενδέχεται να χρειαστεί να απαντήσεις ή να σχολιάσεις.

Πρόκληση μεγάλη να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντήσεις σε μπηχτές και υπονοούμενα, πρόκληση να είσαι αμερόληπτος ώστε κανένας παίκτης να μη νιώσει ότι τον αδικείς ή ότι αβαντάρεις κάποιον άλλο. Πρόκληση το να θέλεις να πάρεις θέση σε κάτι αλλά να μην το επιτρέπει ο ρόλος του παρουσιαστή, πρόκληση να δοκιμάζεις τα όρια της υπομονής σου για να μην προσβάλεις κανέναν δεξιά κι αριστερά (εσκεμμένα ή μη), ένα ασταμάτητο ασανσέρ συναισθημάτων, μια κρύο-μια ζέστη, αδρεναλίνη στο φουλ και τελικός απολογισμός:

Μια εμπειρία που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη και θα έχω να λέω ότι «Το έκανα κι αυτό… και μάλιστα το έφερα εις πέρας”. Ανήκω ξαφνικά σε μια μικρή μειοψηφία, μια… ελίτ τριών, μόλις, ατόμων που έχουν παρουσιάσει στην Ελλάδα τη συγκεκριμένο ριάλιτυ!”, σημειώνει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του αναφέρεται σκαι στην δική του παρουσία στο παιχνίδι. “Στόχος μου ήταν να περνάω όσο πιο απαρατήρητος γίνεται και να φύγω στο τέλος, όσο γίνεται, πιο αξιοπρεπής και…αλώβητος! Για μένα επιτυχία ήταν να μην ασχολείται κανείς μαζί μου την επόμενη μέρα. Στο μυαλό μου, εγώ, ως παρουσιαστής, όφειλα να μη δίνω καθόλου στόχο. Να πετάω κάτω από το ραντάρ.

Ένας λόγος που χάρηκα πολύ όταν έπεσε το όνομα του Ανδρέα στο τραπέζι το καλοκαίρι, ήταν επειδή θεωρούσα δεδομένο ότι θα “προκαλέσει”, διότι αυτή είναι η φύση του Ανδρέα, και θα τραβήξει την προσοχή (αναπόφευκτα και το μένος) πάνω του.”

Δείτε όλη την ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις