Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Blackpink: Τα μέλη του συγκροτήματος δεν ανανέωσαν τα ατομικά τους συμβόλαια με την YG Entertainment

Blackpink: Τα μέλη του συγκροτήματος δεν ανανέωσαν τα ατομικά τους συμβόλαια με την YG Entertainment
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Τα τέσσερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop «Blackpink» αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τα ατομικά τους συμβόλαια με την YG Entertainment ενώ παραμένει η συνεργασία τους με την εταιρεία ως συγκρότημα.

«Συμφωνήσαμε να μην προχωρήσουμε σε πρόσθετα συμβόλαια για τις ατομικές δραστηριότητες [των μελών του συγκροτήματος]», ανέφερε σε δήλωσή της η YG Entertainment στο νοτιοκορεατικό πρακτορείο Xsportsnews, σύμφωνα με το Soompi. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες των «Blackpink» και θα ενθαρρύνουμε τις ατομικές δραστηριότητες των μελών με θερμή καρδιά».

Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από την Jennie, ότι ξεκινά τη δική της δισκογραφική εταιρεία με την ονομασία Odd Atelier (OA). Την περιέγραψε ως «έναν χώρο που στοχεύει στη δημιουργία νέων πραγμάτων που προσελκύουν την προσοχή με διαφορετικό τρόπο από ό,τι είναι συνηθισμένο ή αναμενόμενο».

Στις αρχές Δεκεμβρίου, και τα τέσσερα μέλη -οι Jennie, Jisoo, Rosé και Lisa- υπέγραψαν «αποκλειστικό συμβόλαιο για δραστηριότητες» του γκρουπ με την YG Entertainment μετά από διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του το 2016 με το τραγούδι «Whistle» και την YG Entertainment στο πλευρό του σημειώνοντας τεράστια παγκόσμια επιτυχία με σημαντικές συνεργασίες. Παρά το γεγονός ότι το 2023 δεν κυκλοφόρησαν καμία νέα μουσική εξακολουθούν να κατέχουν τη δεύτερη θέση στη λίστα των K-pop καλλιτεχνών στο Spotify για το έτος, όπως αναφέρει το ΝΜΕ. 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις