Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Boat: Ο Εντ Σίραν στο νέο του τραγούδι παλεύει με τα κύματα της κατάθλιψης

Boat: Ο Εντ Σίραν στο νέο του τραγούδι παλεύει με τα κύματα της κατάθλιψης
Πηγή φωτογραφίας: videograb

Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του «Boat» και αυτό περιγράφεται ως αλληγορία της κατάθλιψης. Σε ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το άλμπουμ, ο Βρετανός τραγουδιστής εξήγησε ότι το «Subtract» αντανακλά μια περίοδο αναταραχής.

Το τραγούδι «Boat» κυκλοφόρησε μετά το «Eyes Closed» το 14ο του τραγουδιστή που βρίσκεται στο κορυφαίο chart στην Βρετανία. Ρίναι το πρώτο τραγούδι στο επερχόμενο άλμπουμ του τραγουδιστή, «Subtract» και στο βίντεο σε σκηνοθεσία της Μία Μπαρνς ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) βρίσκεται στα κύματα σε μια βρετανική παραλία.

Το βίντεο αντικατοπτρίζει τους στίχους του τραγουδιού, καθώς ο μουσικός προσπαθεί να σπάσει τον κύκλο της θλίψης: «Λένε ότι όλα τα σημάδια επουλώνονται, αλλά ξέρω ότι ίσως δεν θα το κάνω» τραγουδάει ο Έντ Σίραν (Ed Sheeran). «Τα κύματα δεν θα σπάσουν τη βάρκα μου».

Δείτε το video clip του «Boat»: 

«Το “Boat” είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα και ολοκλήρωσα για το “Subtract”» ανέφερε ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης. Σε ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε το άλμπουμ, εξήγησε ότι το «Subtract» αντανακλά μια περίοδο αναταραχής. «Στροβιλιζόμουν στον φόβο, την κατάθλιψη και το άγχος, ένιωθα σαν να πνιγόμουν, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια, κοιτάζοντας ψηλά αλλά χωρίς να μπορώ να πάρω αέρα» αναφέρει ο Έντ Σίραν (Ed Sheeran).

Ο τραγουδιστής ηχογράφησε το άλμπουμ «Subtract» Άααρον Ντέσνερ τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, αφού βίωσε διάφορους προσωπικούς αγώνες. «Στις αρχές του 2022, μια σειρά γεγονότων άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη» διευκρίνισε στους θαυμαστές του με ανάρτηση στο Instagram αναφέροντας την απώλεια του στενού φίλου, Τζαμάλ Έντουαρντς και τη διάγνωση της εγκύου συζύγου του με όγκο.

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις