Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

«Caught Stealing»: Ο Όστιν Μπάτλερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι

«Caught Stealing»: Ο Όστιν Μπάτλερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ο Όστιν Μπάτλερ έχοντας σημειώσει σημαντική ανοδική πορεία στην καριέρα του, συνεχίζει δυναμικά και πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Caught Stealing» σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι.

Μετά το δυνατό ξεκίνημα για το 2024 με το «Masters of the Air» και το «Dune Part 2», ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο πρωταγωνιστής του αστυνομικού θρίλερ «Caught Stealing» το οποίο σκηνοθετεί ο σπουδαίο Ντάρεν Αρονόφσκι. 

Η νέα παραγωγή της Sony Pictures θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Charlie Huston ο οποίος θα αναλάβει και τη διασκευή, αναφέρει το Deadline.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους παλιούς μου φίλους στη Sony Pictures για να ζωντανέψουμε το γεμάτο αδρεναλίνη τρενάκι του Charlie. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τον Austin και την οικογένεια των κινηματογραφιστών μου στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή μέσω της Protozoa Pictures.

Το «Caught Stealing» θα επικεντρωθεί στον Χανκ Τόμπσον, έναν πρώην παίκτη του μπέιζμπολ και στον άγριο αγώνα επιβίωσής του στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’90.

Παράλληλα, ο Daaren Aronofsky ετοιμάζει με την εταιρία παραγωγής A24 ταινία για την ζωή του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Elon Mask, βασισμένη στη βιογραφία του Walter Isaacson.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις