Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Critics Choice Awards 2024: O Χάρισον Φορντ τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του

Critics Choice Awards 2024: O Χάρισον Φορντ τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του
Φωτογραφίες Reuters

Βραβείο για το σύνολο της καριέρας του πήρε ο Χάρισον Φορντ στα Critics Choice Awards.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που απονέμει η Ένωση Κριτικών που έγινε χθες (14.1.2024) στην Σάντα Μόνικα, ο Χάρισον Φορντ πήρε το βραβείο Συνολικής Καριέρας.

Τα Critics Choice Awards αναγνώρισαν τα επιτεύγματα του ηθοποιού στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο χαρίζοντας του το τιμητικό βραβείο. Ο «Ιντιάνα» παρέλαβε το βραβείο καταχειροκροτούμενος από το κοινό, μετά από ένα αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές του επιτυχίες.

Η ομιλία του προκάλεσε συγκίνηση στο κοινό αλλά κυρίως στην σύζυγό του Καλίστα Φλόκχαρτ με την οποία είναι μαζί από το 2010.

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε για να δω σε τι μετατρέπεται ο χώρος μας και για να δω όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους που έχουν ευκαιρίες που πιθανότατα δεν θα υπήρχαν στην αρχή της καριέρας μου», είπε αρχικά ο Harrison Ford.

 

«Είμαι εδώ λόγω ενός συνδυασμού τύχης και της δουλειάς υπέροχων συγγραφέων, σκηνοθετών και κινηματογραφιστών. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός. Είμαι χαρούμενος για αυτήν την τιμή και το εκτιμώ πολύ», είπε ακόμα.

Ο Φορντ αφιέρωσε επίσης χρόνο για να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, Κάλιστα Φλόκχαρτ.

«Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη σύζυγό μου, Calista Flockhart, που με στηρίζει όταν το χρειάζομαι», είπε. 

 

«Είμαι βαθιά χαρούμενος που είχα τις ευκαιρίες που είχα και είμαι ευγνώμων», είπε ακόμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις