Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Demy: H αποκάλυψη για όσα έγιναν στη Eurovision και η ψυχική πάθηση που έχει από παιδί

Demy: H αποκάλυψη για όσα έγιναν στη Eurovision και η ψυχική πάθηση που έχει από παιδί

Η τραγουδίστρια Demy, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συμμετοχή της στη Eurovision.

Καλεσμένη στην εκπομπη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συμμετοχή της στη Eurovision.

Εξήγησε πως ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη η παρουσία της εκεί και πως μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, το σώμα της είχε άρνηση να τραγουδήσει. Όπως αποκάλυψε, μάλισατα, από μικρό παιδί πάσχει από την ψυχική νόσο «OCD», ενώ αναφέρθηκε και στις φοβίες και τα άγχη που την ταλαιπωρούν εξαιτίας της πάθησής της αλλά και στον σύντροφό της που στέκεται με αγάπη στο πλευρό της.

“Από μικρό παιδί, κάθε φορά που κόβω τα μαλλιά μου, κλαίω. Και τώρα το ίδιο παθαίνω”, είπε η Demy για το νέο κούρεμα στα μαλλιά της.

Τι πλήγωσε την Demy στη Eurovision το 2017 που πήρε την 19η θέση; “Ένιωθα δέος και συγκίνηση. Αλλά αγχώθηκα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ζορίστηκα πολύ. Πήγα στη Eurovision πολύ κουρασμένη. Το αποτέλεσμα μετράει όσο cool κι αν το παίζουμε. Είχα συνηθίσει πάντα να είμαι πρώτη. Οπότε αυτό στη Eurovision, ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ.

Μετά τη Eurovision, ένιωθα σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου και κουραζόμουν γρήγορα. Με την καραντίνα, μου έλειψε αυτό που κάνω”.

“Έχω από παιδί μια ψυχική πάθηση που λέγεται OCD”. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει για το “OCD”.

Επειδή κοιμάται πρώτος, δε βλέπει κόλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν λογική. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από παιδάκι είχα φοβίες και αγχωνόμουν”, ανέφερε η Demy σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Για το μεγάλο θέμα των ημερών και τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, η Demy ανέφερε: “Δεν μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Οι συνεργάτες μου έμπαιναν μπροστά. Δεν μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία. Και δεν μου κάνει εντύπωση που αυτές οι γυναίκες φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο καιρό”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις