Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Derma-Act Clinic: Επιστήμη και ομορφιά συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία

Derma-Act Clinic: Επιστήμη και ομορφιά συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία

Σύγχρονος Χώρος, Άψογη Γνώση

Η Derma-Act Clinic, είναι η πιο σύγχρονη Δερματολογική και Αισθητική κλινική της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, σε ένα από τα εμβληματικότερα διατηρητέα κτήρια της πόλης με θέα στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο, χώρο μοναδικής αισθητικής, κομψότητας και πολυτέλειας που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την αρτιότερη ιατρική ομάδα προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πρωτοποριακή Κλινική

Η Derma-Act Clinic είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους τομείς της Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς – πρώτη φορά στην Ελλάδα – να απολαμβάνουν μέσα σε ένα περιβάλλον πολυτελείας και ασφαλείας καινοτόμες θεραπείες που καλύπτουν συνολικά την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Εδώ θεραπείες και τεχνολογία συνεργάζονται αρμονικά έτσι ώστε τα αποτελέσματα να μεγιστοποιούνται. Η Derma-Act είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν διεθνώς στον τομέα της κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας και εφαρμόζει κάθε πρωτοπόρο και καινοτόμο επιστημονικό επίτευγμα της Δερματολογίας.

Ολιστική επιστημονική προσέγγιση

Η Derma-Act είναι η μοναδική κλινική στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να υποστηρίξει το σύγχρονο μοντέλο θεραπειών της Δερματολογίας και Αισθητικής. Οι επισκέπτες της κλινικής μπορούν να ενημερωθούν και να πραγματοποιήσουν:

Εξαιρετικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Στην Derma-Act, η επιστήμη είναι η βάση των υπηρεσιών και η ομορφιά είναι το αποτέλεσμα. Κάθε απλό ή σύνθετο θέμα προσεγγίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, ευαισθησία και αφοσίωση. Στόχος της είναι να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε ασθενή με τη βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού της αλλά και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που μερικά από αυτά δε θα τα βρείτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα!

Στο εσωτερικό της Κλινικής υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα κορυφαία Brands καλλυντικών και Δερματολογικής φροντίδας Augustinus Βader και IsClinical. Όπου είναι και το μοναδικό σημείο πώλησης τους στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των επαγγελματιών της κλινικής τα επέλεξε με ιδιαίτερη προσοχή και γνώση προσφέροντας έτσι στους ασθενείς της Derma-Act εξατομικευμένα πρωτόκολλα εφαρμογών στο ιατρείο που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες κάθε ασθενή και παρέχοντας συνδυαστικά καινοτόμα προϊόντα αισθητικής Δερματολογίας που ενδυναμώνουν το αποτέλεσμα της θεραπεία που πραγματοποιήθηκε.

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι ομορφιάς

Η Ομάδα της DERMA-ACT πιστεύει πως το ταξίδι προς την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου ξεκινά από εσένα και θα είναι δίπλα σου, σε κάθε βήμα της διαδρομής.

«Η Ομορφιά είναι ένα ταξίδι και η Αφετηρία είσαι εσύ!»

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 37, Τηλ. 2316001212

Email: customercare@derma-act.gr | www.derma-act.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις