Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Disney: Η Gal Gadot θα είναι η «Κακιά Βασίλισσα» στη live action ταινία της Χιονάτης

Disney: Η Gal Gadot θα είναι η «Κακιά Βασίλισσα» στη live action ταινία της Χιονάτης
Φωτογραφία Reuters

Το ρόλο της «κακιάς βασίλισσας» θα έχει στην επερχόμενη live action ταινία «Snow White» η γνωστή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot). Θα συμπρωταγωνιστήσει, έτσι, με την Ρέιτσελ Ζέγκλερ (Rachel Zegler), η οποία θα αναλάβει το ρόλο της Χιονάτης.

Μετά την πρεμιέρα του «Red Notice», στην οποία πρωταγωνιστεί η Γκαλ Γκαντότ πλάι στους Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) και Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), η 36χρονη ηθοποιός θα συνεργαστεί με τη Disney, η οποία ετοιμάζει τη live action ταινία της Χιονάτης, μετά τα «Lion King», «Mulan» και «Aladdin».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED NOTICE (@rednotice.movie)

Όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter, η Γκαλ Γκαντότ θα είναι η Κακιά Βασίλισσα, η ανταγωνίστρια της Χιονάτης, η οποία είναι μια μοχθηρή και σκοτεινή προσωπικότητα.

Η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι δια χειρός Μαρκ Γουέμπ (Marc Webb) που έχει στο βιογραφικό του τα «500 Days of Summer» και «The Amazing Spider-Man», με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στο 2022. Ακόμη, οι συνθέτες των «La La Land» και «The Greatest Showman», Μπεντζ Πάσεκ (Benj Pasek) και Τζάστιν Πολ (Justin Paul), θα αναλάβουν το soundtrack της ταινίας.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες από την Disney, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει και άλλες live action ταινίες, όπως το «Peter Pan & Wendy», το «The Little Mermaid», το «Jungle Book 2», το «Pinocchio» και το prequel του «Lion King».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις