Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Dua Lipa: Στο Met Gala με το κολιέ Lucida Star και τουαλέτα που είχε φορέσει η Claudia Schiffer

Dua Lipa: Στο Met Gala με το κολιέ Lucida Star και τουαλέτα που είχε φορέσει η Claudia Schiffer

Ως μια από τις συμπαρουσιάστριες του Met Gala, η Dua Lipa τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Και είχε φροντίσει πολύ καλά η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτική Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη να είναι αψεγάδιαστη!

Για την εμφάνισή της στο Met Gala, η Dua Lipa επέλεξε μία λευκή tweed ballgown δημιουργία του οίκου Chanel από την φθινοπωρινή συλλογή υψηλής ραπτικής του 1992. Με το ίδιο φόρεμα είχε εμφανιστεί και η Κλόντια Σίφερ στο σόου του Καρλ Λάγκερφελντ.

Η Ντούα Λίπα έγινε η πρώτη διάσημη που φόρεσε το εντυπωσιακό κολιέ Lucida Star, αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, με το νέο διαμάντι της Tiffany & Co.

Σύμφωνα με την Vogue, το διαμάντι είναι λευκό, μετρά περισσότερο από 100 καράτια, προέρχεται από την Μποτσουάνα και έχει την ίδια κοπή με το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι των 128,54 καρατίων του οίκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό κίτρινο διαμάντι βρέθηκε το 1977 στα διαμαντορυχεία Κίμπερλι της Νότιας Αφρικής και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του οίκου με την αξία του το 2019, να εκτιμάται στα $30 εκατ.

Μαζί με το περιδέραιο έχει φορεθεί μόνο από τέσσερις διάσημες γυναίκες με την Μαίρη Γουάιτχαους (Mary Whitehouse) να είναι η πρώτη που το φόρεσε το 1957 σε έναν χορό της εταιρείας κοσμημάτων.

Η Ντούα Λίπα είναι η πέμπτη που το φορά, ανανεωμένο ωστόσο αυτή τη φορά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις