Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ed Sheeran: Το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε την ζωή μου

Ed Sheeran: Το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε την ζωή μου

Ο Έντ Σίραν (Ed Sheeran) βρέθηκε στο Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert) και όπως εξομολογήθηκε εάν δεν υπήρχε η βασίλισσα Ελισάβετ ίσως να μην είχε την πορεία που όλοι γνωρίζουν.

Ο 31χρονος Βρετανός μουσικός που γεννήθηκε στο Δυτικό Γιόρκσαιρ και μεγάλωσε στο Φράμλινγχαμ αποκάλυψε ότι η ζωή του άλλαξε όταν παρακολούθησε το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μια καταπληκτική εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων στον θρόνο, όπως είπε ο Έντ Σίραν (Ed Sheeran). 

«Ήταν το 2002, ήμουν 11 χρόνων και δεν έπαιζα κιθάρα εκείνη την εποχή», ξεκίνησε την ιστορία. «Έβλεπα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, ο Έρικ Κλάπτον έρχεται και παίζει το πρώτο κομμάτι το “Layla”… Τελειώνει το τραγούδι και ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή θέλω να γίνω αυτό. Θέλω να έχω κιθάρα και θέλω να τραγουδήσω στη σκηνή».

Δείτε βίντεο:

Και το όνειρό του Έντ Σίραν (Ed Sheeran) έγινε πραγματικότητα όταν ερμήνευσε το «The A Team» για τον εορτασμό του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου το 2012, αλλά και το τραγούδι «Perfect» για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, στις αρχές του χρόνου.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις