Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Edgar Barrera: Υποψήφιος σε 13 κατηγορίες στα Latin Grammy Awards ο νεαρός καλλιτέχνης

Edgar Barrera: Υποψήφιος σε 13 κατηγορίες στα Latin Grammy Awards ο νεαρός καλλιτέχνης
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Έντγκαρ Μπαρέρα είναι υποψήφιος σε 13 κατηγορίες στα Latin Grammy Awards. Ο 33χρονος Μεξικανο-Αμερικανός τραγουδοποιός και παραγωγός αναμένεται να τραβήξει όλους τους προβολείς στην λαμπρή τελετή που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά μουσικά βραβεία Latin Grammy – συνολικά σε 13 κατηγορίες – έχει ο Edgar Barrera. Μάλιστα και οι τρεις τραγουδιστές και τραγουδίστριες που ακολουθούν στη λίστα των υποψηφίων είναι συνεργάτες του 33χρονου Μεξικανο-Αμερικανού καλλιτέχνη.

Ο Camilo, η Karol G και η Shakira – και οι τρεις από την Κολομβία – διεκδικούν τρόπαια σε επτά κατηγορίες στην τελετή των 24ων βραβείων Latin Grammy που απονέμονται από την Ακαδημία Ηχογράφησης Λάτιν Μουσικής.

Τόσο ο Camilo όσο και η Karol G διεκδικούν το βραβείο Άλμπουμ της Χρονιάς. Ταυτόχρονα, η Σακίρα, η οποία συνεργάστηκε με τον Αργεντίνο παραγωγό και DJ Bizarrap είναι υποψήφια στην κατηγορία Ηχογράφηση της Χρονιάς με τον ύμνο του χωρισμού της, από τον Ζεράρ Πικέ, τον Ισπανό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή «Shakira: Bzrp Music Sessions, Τόμος 53».

Η Shakira είναι, επίσης, υποψήφια με τρία διαφορετικά τραγούδια στην κατηγορία του Τραγουδιού της Χρονιάς.

Ο Κολομβιανός τραγουδοποιός, Kevyn Mauricio Cruz Moreno (σ.σ. κάτω βίντεο) απέσπασε, επίσης, επτά υποψηφιότητες, και ο Ισπανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός Pablo Alborán, ο Πορτορικανός ράπερ Bad Bunny, η τραγουδίστρια από την Αργεντινή Maria Becerra, ο Κολομβιανός τραγουδιστής Feid, ο mastering engineer Dave Kutch και η Μεξικανή τραγουδίστρια Natalia Lafourcade είναι υποψήφιοι σε πέντε κατηγορίες.

Η τελετή απονομής των Latin Grammy Awards θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις