Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Emily Blunt: Οι κόρες της δεν εντυπωσιάζονται με το επάγγελμά της

Emily Blunt: Οι κόρες της δεν εντυπωσιάζονται με το επάγγελμά της
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι κόρες της Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) και του Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) δεν εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι η ίδια είναι μια διάσημη ηθοποιός αλλά από τον χρόνο που περνάει μαζί τους σε άλλες δραστηριότητες.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s BAZAAR στη Βρετανία, του οποίου θα κοσμεί και το εξώφυλλο, η Έμιλι Μπλαντ δήλωσε ότι οι κόρες της, η 7χρονη Βάιολετ και η 9χρονη Χέιζελ, δεν εντυπωσιάζονται τόσο πολύ όταν τη βλέπουν στις διαφημίσεις των ταινιών που πρωταγωνιστεί.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε μια διαφημιστική πινακίδα, έχω αυτόν τον πλήρη διαχωρισμό μαζί του… Λέω “Ποια είναι αυτή;”. Και βλέπω τα παιδιά μου να κάνουν το ίδιο — μπορεί να πουν, “Ω, είναι η μαμά”, αλλά δεν είναι κάτι το συναρπαστικό για αυτά» είπε η Έμιλι Μπλαντ.

«Αυτό που είναι συναρπαστικό για τα παιδιά μου είναι όταν μπορώ να τα πάρω από το σχολείο και να τα πάω να κολυμπήσουν», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αν και οι κόρες της είναι συνηθισμένα στις καριέρες των γονιών τους, η Έμιλι Μπλαντ φροντίζει να μην είναι μακριά από τη Χέιζελ και τη Βάιολετ για περισσότερες από δύο εβδομάδες κάθε φορά.

«Επειδή, παρόλο που είναι σκληραγωγημένες, και έχουν συνηθίσει σε αυτή την παράξενη ζωή, είναι ακόμα δύσκολο όταν πρέπει να φύγω», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις